:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Zahra Khadijah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Zahra Khadijah. Papar semua catatan

Sabtu, 21 Oktober 2017

Adik Beradik.

Adik Beradik.


Assalamualaikum..
Malam ni menaip sikit la kat blog. Sambil layan tengok tv ni. 

Rabu, 19 April 2017

Zahra & Zhareef


Wordless Wednesday!

Rabu, 21 Disember 2016

Isnin, 8 Ogos 2016

Kisah Zahra : Kuat Membebel


Kisah Zahra : Kuat Membebel


Assalammualaikum.. Hai..

Rasa macam tak percaya je, bulan depan zara genap 2tahun. Rasa macam baru je beranakkan dia. Rupa dah 2tahun dah. Haha..
Kena la terima kenyataan. Zara dah besar. Dah boleh ada adik dah. 

Rabu, 27 Julai 2016

HFMD - Jangkitan Kaki Tangan Dan Mulut

HFMD - Jangkitan Kaki Tangan Dan Mulut

Part 1
Assalamualaikum.. Hi!.. 

Agak lama je rasa nak share artikel ni kat blog. Mencari masa, mencari mood nak bercerita kat sini. Rasa macam lost sangat perasaan ni bila haritu raya kelima zara tiba-tiba je demam panas malam tu mencecah 39c!..

Ahad, 24 April 2016

Kisah Anak : Zaraa.. Solat..

Assalamualaikum..

Sejak masuk umur setahun 7bulan ni, si zara ni ada akal baru pulak.. Sekarang dah pandai dah tiru orang solat. Kemainnnn lagi.. Comel je kadang tu.. Yela, dah biasa tengok mama ngan ddy solat kan, lama lama bila dah puas perati, dia mula la ikut buat. Takpe.. Ikut buat pun perkara yang baik kan? 


Masa ni dia fokus betul. Siap mulut terkumat kamit konon baca sesuatu.. Comel jeeeeeee tau.. hihihi..

Isnin, 18 April 2016

Kisah Anak : Zahra Setahun 7Bulan

Assalamualaikum...

18 April muncul lagi.. Hehe.. Kali ni muncul zahra dah masuk setahun 7 bulan. Cepat betul rasanya masa berjalan ni kan. Kadang rasa macam tak percaya je zahra dah setahun 7bulan. Lagi bape bulan je nak masuk 2tahun dah.. 



Selasa, 8 Mac 2016

Bila Dia Dah Mula Buat Perangai..

 Assalamualaikum.. Hai readers..

Ni coretan khas buat anak manja ngada-ngada mama si zahra khadijah ni haaa..

Kisah hari sabtu kelmarin. Nak pergi cari kain tuk buat baju tuk pakai masa adik kawen nanti. Kiranya nak sedondonlah semuanya nanti kan..

Budak zaraa ni buat perangai pula.. Dah la kita ni nak drive, dia dok menangis-nangis nak suh pegang dia.. Dok acah itu ini tak makan saman betul..

Tawakal aje la drive sampai ke UO (Angsana Mall).. Ntah kenapa dia dok buat perangai je. Pastu nak berdukung je... Lenguh tangan dibuatnya.. Tapi layankan la juga..

Ahad, 21 Februari 2016

Zaraaa.. Sembang Apa Tu?..

Assalamualaikum.. Hai..

Zara.. Zara..
Kadang macam-macam peel dia ni..

Ni haritu senyap-senyap masuk bilik.. Ingatkan buat apa laaa..

Khamis, 18 Februari 2016

Kisah Zahra : Setahun 5Bulan

Assalamualaikum.. Hai pembaca setia.. :)

Ya Allah..
Macam mana la boleh terlupa yang harini 18hb..
Harini zara genap la setahun 5bulan.

So ni entry khas buat zahra khadijah ye..


Sabtu, 13 Februari 2016

Kisah Zahra : Helloooo..


Assalamualaikum..

Zahra ni pantang nampak henfon. Mula la buat gaya sembang. Ntah apan yang dia potpet-potpet kan pun tak tahu la..


Khamis, 4 Februari 2016

Awak Nak Makan Apa??

Betul ke tandas kat malaysia ni paling teruk??

Assalamualaikum.. Hai readers..

Ni kisahnya hari jumaat kelmarin.. Anak dara ni sekarang kalau mood baik, time mamanya masak, dia pun akan ikut masak. Selalu dok susun besen. Kali ni dia minta kuali yang tergantung. Yang tergantung tu hat besar, mujur kuali kecik ni tak guna..