Sunday, 18 September 2016

Zahra Khadijah Is Turn 2!

Zahra Khadijah Is Turn 2!




Assalamualaikum.. hai readers.. Ya Allah, macam tak percaya je Harini dah 18 september 2016. Bermakna Harini ulangtahun yang ke dua untuk zara. 

Cepat betul la masa ni berlalu. Dah masuk 2tahun cik zara ni. Dengan banyak karenahnya la hai!

Alhamdulillah.. dah 2tahun berturut ni rezeki dapat raikan ulangtahun kelahirannya di negerinya sendiri. Di perak. Nanti 'mama zara ni share sedikit gambar sambutan birthday zara kecil-kecilan ni eh..

Nak update malam ni tak xlarat sangat. Goodnight..

4 comments:

  1. alhamdulillah..
    hppy belated besday zahra..
    ciksu ingt tp lupe nk wish sbb kemarin pergi bkelah. dah la sabtu ptg bru sampai..
    dok ingat ingt terus terlupa..
    adeii

    pa pe pon ciksu doakann smga zahra khadijah membesar sebagai anak yg solehah taat perintah Allah, dengar cakap mama daddy, rajin solat dan berjaya di dunia serta di akhirat. aamiin

    ReplyDelete
  2. aloloo, comel ye, happy bezday zahra

    ReplyDelete
  3. zara dah beso.. omey macam mama dia

    ReplyDelete

Sponsor

Comments