:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Sabtu, 14 Oktober 2017

Ciptaan Hadiah Buat Yang Tersayang Ikhlas Dari Hati

Ciptaan Hadiah Buat Yang Tersayang Ikhlas Dari Hati


Hai Selamat Pagi.. Assalamualaikum..
Pagi ni saya nak share la sikit tentang satu laman website untuk korang semuaaaa terjah! 
Apa yang menariknya tentang website yang saya akan kongsikan ni? Haaa, Pastikan baca sampai ke akhir penulisan saya ni ye. In Shaa Allah korang pasti suka!

Khamis, 12 Oktober 2017

Muslim Planner

Muslim Planner


Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..
Selamat pagi readers semua..

Rabu, 11 Oktober 2017

Bila 8Share Bagi BONUS?

Bila 8Share Bagi BONUS?


Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari ni ambik mood awal sikit mengupdate blog. Anak bujang tu baru lena balik, so kasi can la mama dia nak update blog kan..
Harini nak share la sikit best ke tidak 8share ni.. Bagi yang dah lama mohon 8share ni, mesti tahu best ke tidak.. Apa yang menariknya..

Selasa, 10 Oktober 2017

Keropok Lekor

Keropok Lekor


Assalamualaikum.. hai readers..
Entri sesantai je la ehh senja ni..
Korang kat sini penggemar kopok lekor tak? Kalau kita of course la suka. Dari kecik sampai la dah jadi mak anak 2 ni.

Bahan RAHSIA Femilac!

Bahan RAHSIA Femilac! 


Bila orang tanya, kadang tak tahu apa nak jawab kan? Apa rasa Femilac tu.. apa yang terkandung dalam Femilac tu sampai mak mak menyusu kena beli. Kena rasa, kena cuba tu??