:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 20 September 2017

Secret Recipe | 31 Ogos 2017


Secret Recipe | 31 Ogos 2017


Assalamualaikum.. hai readers..
Banyak betul entry yang bakal throwback. Semuaaa entry basi belaka. Nak buat camne.. ingatkan dah publish. Rupanya dalam draf lagi oiiitt.  

Isnin, 18 September 2017

Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Ramai ibu ibu bekerjaya kan sekarang ni. Dan boleh dikatakan ramai juga yang alert dengan penyusuan anak. Ramai ibu ibu bekerjaya sekarang ni tak sesukati memberi susu FM pada baby yang masih kecil. Kecuali atas sebab terpaksa la kan. Yang dah tak boleh dielakkan.

BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017


BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017

Assalamualaikum.. Hi readers!..

Semenjak 2 menjak ni rasa macam busy ya amat. Macam tak cukup je sehari 24jam tu. Seriusssss, tak cukup! Nak-nak bila dah ada anak 2 orang ni. Keletihan, kekalutan, semuaaanya cukup!

Ada masa 2-2 meragam. Memang pening kepala oiii..

Khamis, 14 September 2017

Review : Pencuci Lantai & Bilik Air EZICLEAN!!




Review : Pencuci Lantai & Bilik Air EZICLEAN!!


Hai readers! Kali ni nak share tentang kehebatan EZICLEAN ni la.. Boleh tak? Ni bukan entri berbayar ye. Yang ni nak buat review sendiri lepas gunakan produk ni. Sometimes kita share la apa yang kita gunakan? Mana tahu, ada ramai yang kat luar sana tak tahu best ke tak best produk ni. 

Selasa, 12 September 2017

"DOA BUAT IBU YANG MENYUSU"


"DOA BUAT IBU YANG MENYUSU"


Jom momies kita amalkan doa ni..boleh SHARE pada rakan2 momies yang lain..



#femilacMilkbooster 
#TeamKakNitaOhsem