:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Ahad, 24 September 2017

Sagu Gula Melaka.


Sagu Gula Melaka.


Assalamualaikum.. hello readers..
Memalam update gambar makanan boleh tak? Hehe.. 
Ada yang terliur tak?

Jumaat, 22 September 2017

REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !


REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !

Assalamualaikum! Hai readers :)

Harini kita nak buat review sikit. Ni review produk beli sendiri tauuuu.. Bukan review barang tajaan! hehehe..
Minggu lepas sakan la aihhhh ddy zara tu menyoppingkan diri di Lazada. Kalah tau kita yang perempuan nih! Kita tak rajin belek Lazada nun.. Sebab takut terjebak nak menyopping. Pempuan la katakan. Hehhe.. Pantang tengok menarik, ada sale. Suka nau! hihi..

Rabu, 20 September 2017

Secret Recipe | 31 Ogos 2017


Secret Recipe | 31 Ogos 2017


Assalamualaikum.. hai readers..
Banyak betul entry yang bakal throwback. Semuaaa entry basi belaka. Nak buat camne.. ingatkan dah publish. Rupanya dalam draf lagi oiiitt.  

Isnin, 18 September 2017

Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Ramai ibu ibu bekerjaya kan sekarang ni. Dan boleh dikatakan ramai juga yang alert dengan penyusuan anak. Ramai ibu ibu bekerjaya sekarang ni tak sesukati memberi susu FM pada baby yang masih kecil. Kecuali atas sebab terpaksa la kan. Yang dah tak boleh dielakkan.

BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017



BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017

Assalamualaikum.. Hi readers!..

Semenjak 2 menjak ni rasa macam busy ya amat. Macam tak cukup je sehari 24jam tu. Seriusssss, tak cukup! Nak-nak bila dah ada anak 2 orang ni. Keletihan, kekalutan, semuaaanya cukup!

Ada masa 2-2 meragam. Memang pening kepala oiii..