Memaparkan catatan dengan label Femilac. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Femilac. Papar semua catatan

Rabu, 25 Oktober 2017

Halalkah Femilac?

8:30 PG


Assalamualaikum.. Hai readers..
Harini nak share lagi tentang Femilac. Lama dah kan tak share kat sini. Maklumlah, menaip guna fon je agak terbatas sikit nak bercerita panjang.

Harini saya nak share sikit tentang HALAL kah Femilac itu?
Rata-rata ada juga pasangan yang agak was-was dengan apa si isteri makan. Lagi-lagi dengan niat untuk dijadikan milkbooster untuk penyusuan anak.
Maklumlah, ianya menjadi darah daging yang sebati dengan badan kita kan?

Untuk harini saya nak tunjukkan keHALALan femilac itu sendiri.



Sijil yang dikeluarkan untuk membuktikan Femilac itu sendiri HALAL. Jangan risau. Femilac diperbuat daripada makanan-makanan sunnah yang diadun menjadi satu tablet.
Rasanya sendiri berlemak susu /vanilla dan boleh rasa sendiri ada rasa kurma itu sendiri bila kita mengunyah.

So, diharapkan lepas ni para suami boleh la hadiahkan pada si isteri Femilac Milkbooster ni. Sangat berharga tau kalau suami boleh berikan pada isteri.
Tak percaya?

Cubalah..

Nak buat pembelian dari saya boleh whatsApp 011-2418178

Selamat mencuba. :)

Selasa, 10 Oktober 2017

Bahan RAHSIA Femilac!

9:56 PG 3 Comments

Bahan RAHSIA Femilac! 


Bila orang tanya, kadang tak tahu apa nak jawab kan? Apa rasa Femilac tu.. apa yang terkandung dalam Femilac tu sampai mak mak menyusu kena beli. Kena rasa, kena cuba tu??

Isnin, 9 Oktober 2017

Rasa Femilac Tu Macamane?

7:39 PG 2 Comments

RASA FEMILAC TU MACAMANE? 

Haaaaa, pagi pagi nak cerita pasal rasa femilac pulak kak.. Ehh, mommy dah breakfast belum tu. Jangan skip pulak ye.. Lepas tu baru ambil femilac. Baru la baby kenyang menyusu pagi ni..

Isnin, 18 September 2017

Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk

8:30 PG 1 Comments


Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Ramai ibu ibu bekerjaya kan sekarang ni. Dan boleh dikatakan ramai juga yang alert dengan penyusuan anak. Ramai ibu ibu bekerjaya sekarang ni tak sesukati memberi susu FM pada baby yang masih kecil. Kecuali atas sebab terpaksa la kan. Yang dah tak boleh dielakkan.

Jumaat, 28 Julai 2017

TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!

9:48 PG 3 Comments


TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Salam pagi jumaat penuh barokah!
Harini saya nak share pengalaman saya sendiri sebagai pengguna setia FEMILAC.
Yela, nak menjual pada orang, tentulah kita kena guna jugakan? Barulah kita dapat berkongsi cerita dengan kawan-kawan, berkongsi pengalaman sendiri yang menggunkaannya adalah lebih best kan?