Sponsor

Showing posts with label Femilac. Show all posts
Showing posts with label Femilac. Show all posts

Friday, 18 May 2018

Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa Bagi Ibu Menyusu.

1:33 pm 9 Comments
Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa Bagi Ibu Menyusu | Bila sebut tentang berpuasa, tentunya ibu ibu yang menyusu akan rasa risau kan. Risau kalau anak tak dapat bekalan susu secukupnya sepanjang tempoh berpuasa. Sebab ibu hanya makan waktu sahur je kan. 

Bagi ibu yang bekerja pula, pastinya menyediakan bekalan susu yang telah di pam untuk dihantar pada pengasuhkan?

Bagi ibu ibu yang kerisauan tentang susu badan yang cair, tidak pekat atau risau drop, jom ikuti 8 langkah untuk minum air masak ketika berpuasa. 


Bagi yang rasa perlukan suplement tambahan, ibu ibu boleh mencuba Femilac Milkbooster tau. 

Pengalaman Berpuasa Ketika Menyusu Bersama Femilac.

Tahun lepas ketika berpuasa zhareef baru berumur 6bulan. Dan memang fully breastfeeding tau. Saya mencuba femilac sebagai penganti makanan sebab berpuasa tak boleh makan kan.

Setiap pagi saya amalkan 2biji femilac sekaligus. Rasanya memang sedap. Kunyah kunyah dan terus tunggu kesannya.
Macam saya dalam tempoh setengah jam dah rasa tindakbalas tu. Zhareef menyusu dalam pukul 6 pagi dia rasa puas. Susu pun banyak. 

Dan kesan lain femilac ni juga, dia buatkan kita tak berasa begitu lapar tau. Memang best amalkan femilac ni. Walhal zhareef kerap menyusu ketika tu. 



Bagi ibu ibu yang nak mencuba makanan tambahan untuk penyusuan ni, boleh whatsApp saya 011-24181178.

In shaa Allah, mana tahu femilac boleh membantu kan?

Wednesday, 25 October 2017

Halalkah Femilac?

8:30 am


Assalamualaikum.. Hai readers..
Harini nak share lagi tentang Femilac. Lama dah kan tak share kat sini. Maklumlah, menaip guna fon je agak terbatas sikit nak bercerita panjang.

Harini saya nak share sikit tentang HALAL kah Femilac itu?
Rata-rata ada juga pasangan yang agak was-was dengan apa si isteri makan. Lagi-lagi dengan niat untuk dijadikan milkbooster untuk penyusuan anak.
Maklumlah, ianya menjadi darah daging yang sebati dengan badan kita kan?

Untuk harini saya nak tunjukkan keHALALan femilac itu sendiri.



Sijil yang dikeluarkan untuk membuktikan Femilac itu sendiri HALAL. Jangan risau. Femilac diperbuat daripada makanan-makanan sunnah yang diadun menjadi satu tablet.
Rasanya sendiri berlemak susu /vanilla dan boleh rasa sendiri ada rasa kurma itu sendiri bila kita mengunyah.

So, diharapkan lepas ni para suami boleh la hadiahkan pada si isteri Femilac Milkbooster ni. Sangat berharga tau kalau suami boleh berikan pada isteri.
Tak percaya?

Cubalah..

Nak buat pembelian dari saya boleh whatsApp 011-2418178

Selamat mencuba. :)

Tuesday, 10 October 2017

Bahan RAHSIA Femilac!

9:56 am 3 Comments

Bahan RAHSIA Femilac! 


Bila orang tanya, kadang tak tahu apa nak jawab kan? Apa rasa Femilac tu.. apa yang terkandung dalam Femilac tu sampai mak mak menyusu kena beli. Kena rasa, kena cuba tu??

Monday, 9 October 2017

Rasa Femilac Tu Macamane?

7:39 am 2 Comments

RASA FEMILAC TU MACAMANE? 

Haaaaa, pagi pagi nak cerita pasal rasa femilac pulak kak.. Ehh, mommy dah breakfast belum tu. Jangan skip pulak ye.. Lepas tu baru ambil femilac. Baru la baby kenyang menyusu pagi ni..

Monday, 18 September 2017

Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk

8:30 am 1 Comments


Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Ramai ibu ibu bekerjaya kan sekarang ni. Dan boleh dikatakan ramai juga yang alert dengan penyusuan anak. Ramai ibu ibu bekerjaya sekarang ni tak sesukati memberi susu FM pada baby yang masih kecil. Kecuali atas sebab terpaksa la kan. Yang dah tak boleh dielakkan.

Friday, 28 July 2017

TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!

9:48 am 3 Comments


TESTIMONI SENDIRI SEBAGAI PENGGUNA FEMILAC!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Salam pagi jumaat penuh barokah!
Harini saya nak share pengalaman saya sendiri sebagai pengguna setia FEMILAC.
Yela, nak menjual pada orang, tentulah kita kena guna jugakan? Barulah kita dapat berkongsi cerita dengan kawan-kawan, berkongsi pengalaman sendiri yang menggunkaannya adalah lebih best kan?

Comments