Review : Hantaran Lelaki Kepada Perempuan

Wednesday, 27 November 2013

Assalamualaikum, selamat petang..

sambung review lagi eh.. ada yang tak settle lagi.. mood nak kena ada kalau nak review-review ni.. kalau tak nanti semua ke laut..

review pasal barang hantaran. haritu dah review barang hantaran pihak perempuan. so kali ni nak review dari sebelah pihak lelaki pula. actually barang hantaran yang diminta serba 1. jadi pening juga la nak beli apa + ikut pada peruntukan yang ada.

1. sireh junjung

2. Mas Kahwin 

3. Telekung

4. Set Mandian

5. Tuala

6. Kain Pasang/Sepersalinan

7. Set Wangian

8. Kasut

9. Handbag

okeh.. buat masa ni settle la review pasal barang hantaran. maaflah ye, review hantaran ni bukan tuk menunjuk-nunjuk. tapi, mungkin dapat bantu kengkawan yang tengah fikir nak buat hantaran nanti, barang apa nak di beli.. so, diharapkan dapat la bantu kengkawan sume.. :)

thank's for reading..

14 comments

  1. yup, setuju kak mimie preview. boleh kasi pandangan nnt :)

    ReplyDelete
  2. Mimi, apa maksud serba satu tu eh? Dhiya tak pernah faham benda tu sbb banyak version dan macam2 adatlah segala. Boleh terangkan sikit tak?

    ReplyDelete
  3. Waaaaa.....i;m waiting for moreee ! heeee :D

    ReplyDelete
  4. simple gila gubahan .. hee .. santek ..

    ReplyDelete
  5. www.foodpackagingkl.com/Food packaging wholesales, Plastic food container, Cooler Bag, Ziplock Bag, Seal Bag and etc..

    ReplyDelete
  6. www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
    MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

    ReplyDelete