Random Giveaway RM100 Follower HASRULHASSAN.COM

Assalammualaikum.. Hai readers..


Petang ni nak cuba join contest yang dianjurkan oleh sifu hasrul hassan. Sebelum tu, saya nak ucapkan tahniah kerana blog sifu hh telah mencapai 15juta pageview. Alhamdulillah.. Tahniah.. Bukan senang nak berada sehingga ke tahap yang tinggi macam tu.



Sebenarnya blog sifu hh dah lama saya kenali. Cuma mungkin saya agak kurang 'menjengah' ke sana. Tetapi.. Sekiranya saya hadapi apa apa kemusykilan, adakala blog sifu hh la menjadi rujukan. Sekiranya saya mencari jalan penyelesaian melalui en.google, semestinya blog sifu hh la rujukan yang akan dijumpai dahulu.

Sumber rujukan yang diberikan juga mudah untuk difahami. Memang wajar juga la blog sifu hh boleh mencapai tahap 15juta pageviews. Info yang diberikan juga sangat berguna serta membantu. Dan kepada new blogger pun boleh jadikan blog sifu hh sebagai tempat rujukan yang terbaik.

In shaa Allah..

3 ulasan