Sunday, 18 December 2016

2tahun 3bulan.

2tahun 3bulan.


Assalamualaikum.. 

Selamat Malam. Mood nak mengarang belum datang. Sekian lamanya blog sunyi. Ehhh, memasing pun tengah busy bercuti kan? Kita nak blogwalking pun mood down juga. So, tahun depan la kita update bebanyak cerita yang dah tertangguh ye. 

18.09.2016



Genap la 2tahun 3bulan si zahra ni. Makin kuat potpet, sampai opah pun naik runsing. 😅😅😅 
Pastu ada masa pandai mengarah orang. Tak tahu la perangai ikut siapa  

Now ada di ipoh. Geng dengan makshu dia la. Sesikit makshu. Sesikit cari makshu. Haritu keluar berdua ngan ddy zara. Sebab zara tido. Balik tu tanya juga kat mak, zara nangis tak. Mak cakap dia ok je. Waaahh, bagus betul. Yela, makshu nya ada kan. Mama tak diherankan. 

Rasa macam cepat betul zara membesar. Dah 2tahun 3bulan dah. Moga zara membesar dengan sihat dan bijak. Amen. 

4 comments:

  1. wah ada chance kuar dating bedua. ciksu blm pnh try lagi buat mcm tu.
    pernah juga usik rania nk tinggl di kg dia x bg. dia kata nanti adik nk kawan dgn siapa. hihihi

    ReplyDelete

Sponsor

Comments