Memaparkan catatan dengan label Lazada. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lazada. Papar semua catatan

Jumaat, 22 September 2017

REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !

8:58 PG 0 Comments

REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !

Assalamualaikum! Hai readers :)

Harini kita nak buat review sikit. Ni review produk beli sendiri tauuuu.. Bukan review barang tajaan! hehehe..
Minggu lepas sakan la aihhhh ddy zara tu menyoppingkan diri di Lazada. Kalah tau kita yang perempuan nih! Kita tak rajin belek Lazada nun.. Sebab takut terjebak nak menyopping. Pempuan la katakan. Hehhe.. Pantang tengok menarik, ada sale. Suka nau! hihi..

Rabu, 31 Mei 2017

Resepi Bubur Lambuk Juadah Istimewa Di Bulan Puasa

11:32 PG 1 Comments

Resepi Bubur Lambuk Juadah Istimewa Di Bulan Puasa


Assalamualaikum.. Selamat Pagi semua.. Salam 5 Ramadan buat semua. Alhamdulillah sehingga ke hari ini diberi kekuatan dalam berpuasa meskipun bfeedkan adik zhareef.
Bercerita mengenai bulan puasa ni, apa menu korang yang best-best? Mai la share.. 
Kadang kadang pening pikir menu ni kan? Yela, tekak berpuasa ni bila berbuka nakkan sesuatu yang simple-simple, tapi mengenyangkan. Betul tak?

Khamis, 23 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

11:26 PG 8 Comments

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Harini saya nak berkongsi sedikit info mengenai Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5 pada 22-24 March yang dianjurkan sendiri oleh pihak Lazada. Rata-rata ramai diantara kita kenal dengan laman web yang terkenal untuk membeli belah secara online ni kan? Saya sendiri secara jujurnya la, suka juga membeli dengan Lazada. Boleh dikatakan, banyak dah barang yang dibeli disana. Dan setakat ni juga, kepuasan membeli dengan Lazada tu ada.


Rabu, 22 Mac 2017

Sale Di Lazada Sempena Ulangtahun Ke-5

4:28 PTG 3 Comments

Sale Di Lazada Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Hi readers.. Sesaja la petang ni mengupdate blog.. Saja la buka web LAZADA  nak cuci-cuci mata gitu.. tapi takde la yang berkenan pun.. Maybe sebab poket tengah kering kan.. hahaha.. korang yang kerja gov ok la.. esok gaji dah.. yuhuuuuu..


Selasa, 19 April 2016

LAZADA : Powerbank Pineng 20000Mah

8:30 PG 4 Comments
Assalamualaikum.. 

Rata-rata pun sekarang ni orang suka je beli barang dari online kan? Tapi kena cari web yang boleh dipercayailah kan. Kalau rasa syok nak beli, tapi tak selidik dulu web tu ok ke tak, naya je kan. Duit lebur, barang tak dapat. Kan..kan?

Macam saya kalau sesuatu barang tu boleh dibeli secara online sebab banyak pilihan dan harga berpatutan, saya pilih juga. Tak perlu nak susah payah round gemas yang kecik cinonet pekannya ni haa tuk cari barang. Rata-rata kalau tak banyak pilihan, harga pun..paham-paham je la kan. Mahal, Nak minta kurang pun susah.



Jumaat, 20 November 2015

Shopping Online Di Lazada

3:30 PTG 4 Comments
assalamualaikum.. hai readers and bloggers.. :)



haritu saja la survey survey barang kat LAZADA.. ntah macam mana berkenan pula dengan bag ni. 3in1.. bag biasa-biasa je.. boleh la tuk bawak jalan-jalan g mall ke, g pasar kata orang.. tuk pelasah hari hari...

Brand apa?? Faux Leather je.. :( actually berkenankan sling bag tu.. hehe.. tu yang nak beli tu. senang time kuar bawak zara pergi taman ke, pakai sling bag je.. tak la risaukan.. dengan nak handle anak lagi..

harga? RM69 je. Free Shipping. 

sekarangkan lazada tengah ada sale.. so sapa sapa yang tengah survey barang tu, boleh la terjah LAZADA.

happy shopping uollss.. ;)

Rabu, 6 Mei 2015

Powerbank RM7K ??!

4:20 PTG 9 Comments
assalamualaikum.. selamat petang..

Pagi tadi daddy zara minta orderkan powerbank di lazada. Memandangkan last week orderkan tuk suami adik ipar, tengok powerbank banyak sale, jadi harini order tuk kami pula.

Saja godek godek powerbank apa yang ada. Nama pun nak membeli, haruslah survey dulu kan? Sekali terjumpa powerbank yang berharga Rm7k ni. Tanya daddy zara, betul ke harganya ni.



Sebab harganya ni dah sama macam nilai sebuah hantaran kut. Saya masa kawin haritu pun tak dapat hantaran semahal ni. Hihihi..

Saya pun tak pasti apa kelebihan powerbank ni sampai harganya mencecah ribu ringgit. Ke pihak lazada tersilap key in price nya??

Kalau tersilap, harap ada pihak yang betulkan. Kalau tidak, siap boleh bagitahu kenapa harganya mencecah rm7k ni??

Isnin, 23 Februari 2015

Shopping Di Lazada Part 3 : Baju Baby

9:30 PG 14 Comments
assalamualaikum..hai semua..

orang kata, bila dah ada anak ni, semua benda yang kita buat mesti untuk anak kan? nak-nak kalau shopping barang. barang kita ni sanggup diketepikan dulu. kalau dulu suka shopping baju sendiri, bila dah ada anak ni, silap-silap baju sendiri pun tak bertukar.. kekekeke..

ye, tu saya la tu.. hehehe.. makin zahra membesar ni, memang pergi shopping mall mesti tuk dia. tak kira la pakaian ke, permainan ke apa-apa je la.. mesti tuk dia...



Ahad, 16 November 2014

Shopping Di Lazada Part 2

9:00 PG 9 Comments
Assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Haritu saya ada cerita, saya ada shopping barang di lazada kan? >> shopping di lazada << Tu barang yang pertama saya beli. Masa tu bulan 9. Kiranya percubaan pertama la tuk shopping online.

Kali ni kita share apa barang kedua yang saya beli di lazada lagi. Sebelum tu saya ada juga survey barang ni kat luar. Tapi macam tak banyak pilihan, then harga pun macam mahal, jadi survey la kita di lazada ye dok..




Jumaat, 14 November 2014

Shopping Di Lazada Part 1

7:50 PG 24 Comments
assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Saya ni salah sorang yang bukannya rajin nak shopping online. Setakat ni boleh dikira la berapa kali je membeli atas talian ni. Salah 1 sebab saya rasa beli online ni tak dapat pegang, tak dapat nak belek puas puas.

Tapi dek kerana nak kan 'pemanggang ajaib' ni, maka try juga la shopping online ni. Sebab saya tengok harganya jauh lebih murah dari harga di pasaran luar sana.