Friday, 14 November 2014

Shopping Di Lazada Part 1

assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Saya ni salah sorang yang bukannya rajin nak shopping online. Setakat ni boleh dikira la berapa kali je membeli atas talian ni. Salah 1 sebab saya rasa beli online ni tak dapat pegang, tak dapat nak belek puas puas.

Tapi dek kerana nak kan 'pemanggang ajaib' ni, maka try juga la shopping online ni. Sebab saya tengok harganya jauh lebih murah dari harga di pasaran luar sana.




Pertama kali membeli barangan online di lazada rasa puashati sangat. Service pun cepat.



Yang ni saya beli dah lama dah. Awal bulan 9 haritu. Saya order hari sabtu. Hari selasa kut barang sampai. Sebabnya isnin tu cuti. So kali pertama membeli, saya rasa yakin nak membeli di situ lagi.

So, tak perlu rasa was-was. Ok la.. Nanti kita continue apa lagi barang yang saya pernah beli di lazada ye..

Ohh yaa.. Lupa nak share pasal price nya. Haritu saya bayar Rm84. Bayaran pos Rm15. Harga untuk pemanggang ajaib ni hanya Rm69. Murah kan? Selalu saya tengok harga diluar seratus lebih.

:-)

So, Jom shopping di lazada


24 comments:

  1. Akak haritu shopping powerbank di lazada. Puas hatilah... Sebab service'nya memang cepat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memudahkan kita kn kak.. Bila service cpat, rasa berkeyakinan..

      Delete
  2. singgah sini di pagi jumaat.. :)

    ReplyDelete
  3. owh, mamamyja memang rajin shopping online. sebab malas juga nak ke shopping complex. hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy shopping brng tertntu je scra online.. :)

      Delete
  4. Salam Jumaat mimie,
    muaahhh utk bby zahra... kza xpenah lgi beli on9 dgn lazada.. teringin jugak hihihi..
    sb biasa kalau abg free mmg selalu kuar shopin mall..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..btul ke shoping kt lazada ok??cik dila dk usha2 msin jhit mini sb murah..sx tgk rmai plak yg ckp dpt brg rosak dr lazada..hurm..

    ReplyDelete
  6. Lps ni mimie mesti lg rajin masak kan ;)

    ReplyDelete
  7. Kuali ajaib ni mnjdi idaman Lya x trcapai lgi hajat nak mrmilikinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari di lazada je lya.. Hrga pun blh tahan.. :)

      Delete
  8. Akak pun dah menang hadia dari LAZADA.. Best
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/hadiah-dari-lazada-untuk-review-shake-n.html

    ReplyDelete
  9. Macam2 barang boleh shopping online yer ^_^

    ReplyDelete
  10. Wahh. Bolehlah IM shopping kat lazada nanti..

    ReplyDelete
  11. kita dah terJEBAK time pantang ritu... dah macam2 kita beli kat Lazada.. service ok!

    ReplyDelete
  12. sama la ciksu jrg beli online.bru ni je ada beli baby bullet.food blender tu.

    ReplyDelete
  13. Setakat nie baru shopping dekat zalora dengan luxola. lazada tak pernah lagi

    ReplyDelete
  14. mmg murah la mimie...hari tue akak beli kt langkawi pun seratus lebih jugak..=D

    ReplyDelete
  15. Best pemangang ajaib ni mimie...

    ReplyDelete

Sponsor

Comments