Monday, 23 February 2015

Shopping Di Lazada Part 3 : Baju Baby

assalamualaikum..hai semua..

orang kata, bila dah ada anak ni, semua benda yang kita buat mesti untuk anak kan? nak-nak kalau shopping barang. barang kita ni sanggup diketepikan dulu. kalau dulu suka shopping baju sendiri, bila dah ada anak ni, silap-silap baju sendiri pun tak bertukar.. kekekeke..

ye, tu saya la tu.. hehehe.. makin zahra membesar ni, memang pergi shopping mall mesti tuk dia. tak kira la pakaian ke, permainan ke apa-apa je la.. mesti tuk dia...



ni shopping kan baju rompers kat lazada. hehehe.. kebetulan cuaca panas kat gemas ni. zahra mudah berpeluh. jenuh cari baju rompers kat luar. ada memang ada. tapi mahal. nak-nak saya tak bekerja. so kena la pandai bajet perbelanjaan kan..

cewahhh, cakap macam pakar ekonomi sangat!.. haha.. 

okay la, berbalik pada kisah shopping online ni, saya belikan la rompers ni di lazada. harga pada saya bolehhhh la.. walaupun kat luar sana ada yang jual brand sama ni dengan harga yang murahhhhhh.. T______'T

yang ni 5 helai RM50. tak termasuk pos. sejak akhir-akhir ni rajin pula saya shopping online. mungkin sebab senang, dan kat sini (gemas) tak mudah nak cari barang.. gemas ni pekan kecik. kadang tu kena turun segamat, tak pun ke melaka. so nak senang beli online je la..

dah 2 barang anak saya beli di lazada. erm.. agak-agak lepas ni ada lagi ke nak beli kat lazada ni eh??? haha.. tak pun pihak lazada xnak ke sponser pape.. haha!

ok la.. nanti kita continue lagi bab shopping online ni eh.. tadaaa.. nak layan zahra jap..




psstt : dah macam entry tergantung jeeee.. :P

14 comments:

  1. biasa laa bila dah ada anak.. banyak pikir untuk diaorang berbanding diri sendiri..

    ReplyDelete
  2. bagi azie ada bab2 senang nak shooping on9..mudah & cepat kan mimie..
    azie terjebak shopping brg anak sejak dalam pantang hihi

    ReplyDelete
  3. memang perangai ibu2 sangat kan, bila ada ank, beli untuk anak je...tapi kalau rajin survey boleh dapat lg murah kot rompers tu. kite penjimat sikit nak beli apa2 survey 40kedai online dulu nak dapat best price. http://e-borong.com/goods.php?id=338 - sini pun murah norr rompers.

    ReplyDelete
  4. hhaaha same lah kite mimie..
    nak cr barang anak je kejenye..
    nak2 kalau jmp yg cantek2 n comel
    on9 senang je skg nie..
    xyah nk keluar2 dah

    ReplyDelete
  5. shaila pun rajin shopping di lazada terutama klu ada promosi..laju jer tangan dok beli..hihihi

    ReplyDelete
  6. kalo byk duit memang fae prefer online shopping hehe

    ReplyDelete
  7. sng sopink online.. sume dihujung jari..
    hehe

    ReplyDelete
  8. Comelnya baju-baju tu . Geram tengok. huhu

    ReplyDelete
  9. Kalo online boleh dpt baju yg kualiti bagus why not kn beli online je...

    ReplyDelete
  10. suka shopping online jugak tapi bukan semua barang la..hehehe

    ReplyDelete
  11. Okeylah tu kan klau mmg susah nk dpt kan..mcm azwa musim pns ni pkai bj lubang2 tu senng..klau x..nnti die memggaru je..

    ReplyDelete
  12. kdg2 shopping online lg senang. cuma ada pro & cons.

    tp baju2 baby, kalau tgk gambar je pun blh gila dibuatnya. nak2 utk baby girl :)

    ReplyDelete
  13. ciksu baru skali je shopping dgn lazada.
    betul tu ddk gemas elok beli online. tp skali skala nk kluar bawa zahra ok je kan ..
    beli online jimat tenaga kita la xpyh nk memusing cr merata. mana dlu nk survey brg, pastu harga buat tak berkenan dh kena blk tgn kosong. ongkos myk pon kena jga kan. hihi

    ReplyDelete

Sponsor

Comments