Wednesday, 22 March 2017

Sale Di Lazada Sempena Ulangtahun Ke-5


Sale Di Lazada Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Hi readers.. Sesaja la petang ni mengupdate blog.. Saja la buka web LAZADA  nak cuci-cuci mata gitu.. tapi takde la yang berkenan pun.. Maybe sebab poket tengah kering kan.. hahaha.. korang yang kerja gov ok la.. esok gaji dah.. yuhuuuuu..


Seronoknya la hai kalau dapat shopping-shopping ni kan.. yela, kalau stress je shopping.. bila shopping je sebab stress.. haha.. ehhh, kita takde la bila stress je shopping. kalau shopping pun biarlah benda yang berguna kan?

Kalau buka lazada ni kan, benda pertama akan di tengok ialah, survey harga pampers budak 2 orang ni... hehehe.. Maklumlah, harga kat luar pun boleh juga tahan mahalnya.. Budak 2 orang ni mak dia setia pakaikan drypers.. heeee.. so, haruslah survey harga drypers kan..


Sesambil tu kita share la sekali harga yang ada ye.. mana la tahu kut la korang rasa murah ke, nak beli terus, boleh la klik terus kan? Ye dok?

Drypers Wee Wee Dry XL 36 X 4pack (144 pcs) 





Ni kita share sesikit je la eh.. kalau mak-mak budak nak survey lebih banyak lagi, terjah je LAZADA tu.. hehehe.. Next kita share benda lain pulak eh..



3 comments:

  1. tak sabarnya nak shopping di lazads..hehehe..pampers juga menjadi pilihan saya bila harganya murah di lazada

    ReplyDelete
  2. Memang menarik kan harga2 kat lazada sebab dia buat sale hehe.

    ReplyDelete

Sponsor

Comments