Jumaat, 22 September 2017

REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !


REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !

Assalamualaikum! Hai readers :)

Harini kita nak buat review sikit. Ni review produk beli sendiri tauuuu.. Bukan review barang tajaan! hehehe..
Minggu lepas sakan la aihhhh ddy zara tu menyoppingkan diri di Lazada. Kalah tau kita yang perempuan nih! Kita tak rajin belek Lazada nun.. Sebab takut terjebak nak menyopping. Pempuan la katakan. Hehhe.. Pantang tengok menarik, ada sale. Suka nau! hihi..

Ehhh, bebel je panjang berjela kan.. Ni haaaaa nak ceritanya ni.. Sambil tu kita buat review la sikit. Ddy zara ada beli SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz atau nama panjangnya ialah SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz Chronograph Waterproof Relogio Masculino Fashion Sports Watches 1155 ! Haaaa semput kan nak ingat! haha 




Barang ni memang ambil masa sikit la penghantarannya. Sebab dari oversea gitu. Tak kisah la, janji sampai dengan selamat kan. 
Masa ddy zara beli harganya RM42.40 sahaja. FREE SHIPPING tau.
Bila membeli, dapat pula free shipping, tu yang seronok tu kan..
Walaupun harganya bawah RM50, tapi barangnya elok tau. Nampak berkualitinya tu memang macam jam mahal. Berbaloi la beli.

Meh kita tunjuk sikit meh rupa mana jam tu. Cuba tengok gambar real dengan gambar yang ada di website. Sama tak? Sama tak?
Sama kan? So, kalau korang nak try membeli, janganlah rasa was-was. In Shaa Allah okay barangnya kalau korang pandai pilih. Dan yang penting! Sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr menanti tau. Nak-nak kalau barang tu dari luar negara.
Then, Semua berfungsi dengan baik. Bunyi alarm, lampunya pun okay.

Setakat ni ddy zara pun puashati dengan barang yang dibeli tu. Seronok la kan pergi kerja hari-hari pakai jam baruuu.. :P
Baru la semangat lebih nak bekerja.. Ye dok? hehehe

Haaaaa, ada lagi 2 barang tau yang ddy zara shoppingkan dekat Lazada tu tau. Nanti kita share kat sini ye apa barang yang lagi 2 tu.
Ehhh.. Review ke ni.. Pendek je.. Haha..



Tiada ulasan:

Catat Ulasan