Ahad, 24 September 2017

Sagu Gula Melaka.


Sagu Gula Melaka.


Assalamualaikum.. hello readers..
Memalam update gambar makanan boleh tak? Hehe.. 
Ada yang terliur tak?



Korang biasa makan Sagu Gula Melaka ni tak? Kita ni first time merasa. Selalu tengok orang jual. Nak beli macam.. ermmm.. sedap ke.. haha!

Sejak join group (MQ) kem ni, macam macam boleh jumpa. Tanda support kawan niaga, kita try la beli. Masa makan sagu ni, nak nak pulak sejuk, sedapnyaaaa la hai! Manis manis gula melaka, ditambah pula dengan kelembutan sagu tu, syok je tau. 


Beli pun sekadar nak merasa. Sebab dah selalu nampak orang jual kan? Tapi tak elok makan selalu. Manis kan. Karang kencing maneeehh pulak.  

Haritu ada terperasan resepinya tau. Ada yang nak tak? Kot la nak try buat ke. Nak buat niaga tuk tambahkan pendapatan sampingan keluarga ke.. boleh la klik link kat bawah ni eh..

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1540221659350568&id=100000882471757

Selamat mencubaaa.  

3 ulasan:

  1. PC dah jarang buat...kalau buat susah nak berhenti makan...selagi tak habis selagi tulah asyik buka tutup peti ais...

    BalasPadam