Friday, 20 November 2015

Shopping Online Di Lazada

assalamualaikum.. hai readers and bloggers.. :)



haritu saja la survey survey barang kat LAZADA.. ntah macam mana berkenan pula dengan bag ni. 3in1.. bag biasa-biasa je.. boleh la tuk bawak jalan-jalan g mall ke, g pasar kata orang.. tuk pelasah hari hari...

Brand apa?? Faux Leather je.. :( actually berkenankan sling bag tu.. hehe.. tu yang nak beli tu. senang time kuar bawak zara pergi taman ke, pakai sling bag je.. tak la risaukan.. dengan nak handle anak lagi..

harga? RM69 je. Free Shipping. 

sekarangkan lazada tengah ada sale.. so sapa sapa yang tengah survey barang tu, boleh la terjah LAZADA.

happy shopping uollss.. ;)

4 comments:

  1. hihi.. wow! murah gak.. sbb kt zalora harnya mahai skit

    ReplyDelete
  2. wowww...beg baru..berbaloi sebab ada 3 kan...

    ReplyDelete
  3. rm69.? macam murahh. Jangan cakap yg ni pun ter shopping jugak la kak mimie. hehee

    ReplyDelete

Sponsor

Comments