Sunday, 16 November 2014

Shopping Di Lazada Part 2

Assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Haritu saya ada cerita, saya ada shopping barang di lazada kan? >> shopping di lazada << Tu barang yang pertama saya beli. Masa tu bulan 9. Kiranya percubaan pertama la tuk shopping online.

Kali ni kita share apa barang kedua yang saya beli di lazada lagi. Sebelum tu saya ada juga survey barang ni kat luar. Tapi macam tak banyak pilihan, then harga pun macam mahal, jadi survey la kita di lazada ye dok..




Haa.. Ni la barang kedua yang saya beli di lazada. Stroller baby. Harga pun bagi saya tak la mahal mana. Hanya Rm185.00 free shipping. Baru baru ni saya tengok dah turun harga lagi. Hanya Rm174. So, cepat cepat la grab ye sementara stok masih ada.

Saya beli isnin. Hari jumaat barang sampai. Ok la tu kan. Masih dalam minggu yang sama barang sampai. Kualitinya saya tengok ok. Kainnya pun elok je tebalnya. Puashati la shopping di situ.

Erm.. Macam ada plan lagi je nak shopping di lazada lagi.. Hihihi

9 comments:

  1. shopping jangan xshopping. hehe

    ReplyDelete
  2. Syok kan online shopping ni sis. hehe
    Jemput singgah : Barang Dari Zalora Dah Sampai!

    ReplyDelete
  3. Tak pernah lagi beli di lazada nih... Cntik wrna stroller nih.

    ReplyDelete
  4. Seronoklah zahra lepas nie sebab dapat jalan2. Heheh.

    ReplyDelete
  5. tak pernah lagi shopping dekat lazada..

    ReplyDelete
  6. baru best nak bjlan kan bila ada stroller.
    tp bila p shopping mall, kena bertabah le nunggu n bersesak nak naik lif.itu yg x lalu..

    ReplyDelete
  7. comelnya stroller zahra.. color pink..suka! =D

    ReplyDelete
  8. Ok tak stroller tuu... bkm pernah shopping kat lazada lg

    ReplyDelete

Sponsor

Comments