Khamis, 28 September 2017

Segmen Follow Meng-Follow

8:00 PG 6 Comments

Segmen Follow Meng-Follow


Assalamualaikum.. Hai readers!

Harini rasa macam nak buat segmen santai-santai la.. Jom la korang join sama.. Nak cuba mengaktifkan balik blog ni.. Dah pakai domain, pastu senyap sunyi takmo update blog, sayang la kan..
Harini kita aktif bersegmen dulu ehhhh.. In Shaa Allah next kita buat giveaway pula.. Plan ni kena ambik masa betul-betul. Takut nanti bercelaru.

Giveaway Paling Gedik

2:55 PG 3 Comments

Assalamualaikum.. Hai readers!
Pagi ni memang awal mengupdate blog. Kisahnya terjaga awal pagi. Ada kerja perlu diselesaikan. Dah tu, godek-godek blog, cari mood nak join la apa yang boleh.. Mana la tahu ada rezeki yang melekat ke kan..
Sambil-sambil tu kita support la kawan yang anjurkan giveaway ni.. ye dok?

Jumaat, 22 September 2017

REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !

8:58 PG 0 Comments

REVIEW : SKMEI Brand Men Dual Display Wristwatches Digital Quartz !

Assalamualaikum! Hai readers :)

Harini kita nak buat review sikit. Ni review produk beli sendiri tauuuu.. Bukan review barang tajaan! hehehe..
Minggu lepas sakan la aihhhh ddy zara tu menyoppingkan diri di Lazada. Kalah tau kita yang perempuan nih! Kita tak rajin belek Lazada nun.. Sebab takut terjebak nak menyopping. Pempuan la katakan. Hehhe.. Pantang tengok menarik, ada sale. Suka nau! hihi..

Rabu, 20 September 2017

Isnin, 18 September 2017

Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk

8:30 PG 1 Comments


Silicone Breast Pump & Milk Collector Femilac by Feedmilk


Ramai ibu ibu bekerjaya kan sekarang ni. Dan boleh dikatakan ramai juga yang alert dengan penyusuan anak. Ramai ibu ibu bekerjaya sekarang ni tak sesukati memberi susu FM pada baby yang masih kecil. Kecuali atas sebab terpaksa la kan. Yang dah tak boleh dielakkan.

BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017

8:00 PG 2 Comments


BLOGLIST OGOS - DISEMBER 2017

Assalamualaikum.. Hi readers!..

Semenjak 2 menjak ni rasa macam busy ya amat. Macam tak cukup je sehari 24jam tu. Seriusssss, tak cukup! Nak-nak bila dah ada anak 2 orang ni. Keletihan, kekalutan, semuaaanya cukup!

Ada masa 2-2 meragam. Memang pening kepala oiii..

Khamis, 14 September 2017

Review : Pencuci Lantai & Bilik Air EZICLEAN!!

7:54 PTG 6 Comments



Review : Pencuci Lantai & Bilik Air EZICLEAN!!


Hai readers! Kali ni nak share tentang kehebatan EZICLEAN ni la.. Boleh tak? Ni bukan entri berbayar ye. Yang ni nak buat review sendiri lepas gunakan produk ni. Sometimes kita share la apa yang kita gunakan? Mana tahu, ada ramai yang kat luar sana tak tahu best ke tak best produk ni. 

Isnin, 11 September 2017

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

10:52 PTG 4 Comments


TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY


Assalamualaikum... Hai readers! =)
Busy nya kita ni kan.. Update blog pun tak selalu!.. hihi
Banyak bahan dah tau nak share, tapi dugaan la awak..
Kita tak sihat, pastu jangkit ke anak. Ni dah okay, so kita luangkan masa sikit la untuk blog.
Moh ler sama-sama join Giveaway dari tengkubutang ni. Mana la tahu sangkut rezeki, iye dok?
Ehhhh, panjang intro kan.. Sekali dapat membebel.. :P

Isnin, 4 September 2017