:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Isnin, 4 September 2017

Official dot.com !


Official dot.com !


Assalamualaikum.. hai readers.. 😉😉 kita just nak share, 31 ogos lepas bukan setakat negara kita je sambut kemerdekaan tau. Tapi blog kita pun merdeka jugak! 



Secara rasminya blog yang selama ni memegang URL https://hanyadihatiku.blogspot.my telah bertukar kepada dot.com!! Kali ni nak kan pembaharuan untuk blog. Lebih mesra gunakan nama sendiri je. Yela, bayar domain mahal mahal harus wajib la pakai nama sendiri kan? Kali ni blog yang mesra alam ni dah menggunakan Url www.syamimisaad.com .. 

Senang kengkawan nak ingat. Ingat nama kita, ingat Url blog kita. Hehehe.  Moh ler singgah blog kita. Walaupun dah berdomain, kita masih meseraaaa alam macam dulu tau.. Blog kita dah tak pakai dah title 'Cinta Itu Indah' .. Sebab blog pun dah ada pembaharuan, title blog pun kita baru kan. Hehehe.  
Macam dah tak sesuai je nak cerita pasal cinta cinta ni..

Blog kita bukan kisar pasal cinta pun sebenarnya. Haha.. Hakak bukan dokter cintaaaa.. Dulu rajin kongsi bab cinta sikit sikit pun berdasarkan pengalaman.. la ni takde dah.. dah anak 2 dah pun. Tak dan nak cerita pasal cinta. Sekarang blog kita ni lebih berkisar tentang perkongsian review, apa yang kita guna, kita share.. resepi masakan maklum la.. dok rumah jadi chef kan. So share la mana yang boleh. 

Blog kita sekarang memang ambil job review dari mana mana company juga tau. Kalau nak, meh la email untuk rundingan. 
mimie_najib83@yahoo.com.my
Kalau ada yang nak promote barang niaga korang ke, perkhidmatan yang korang buat ke, jangan segan segan tau. 😉👌

16 ulasan:

  1. maaf bertanya. mcm mana nak tukar. hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak tukar ke dot.com ni berbayar. So kna cri org yng boleh buat. Mcm dr netkl ke. Gb network ke..

      Tiap tahun kna renew.

      Padam
  2. Tahniah kak mimi...best klau ada domain sndiri...nmpak lbih profesional

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe.. mekasih..btl².. nak ambil blog berbayar pn rsa nya company tak ragu ragu kn.

      Padam
  3. maksud sy. guna servis ape. hehe. netKL?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang sy punya dr Gb network. Tp mcm mhal skit la. Try la guna netkl..

      Padam
  4. Alhamdulillah, boleh lah lebih serius lepas ni kan... Tahniah ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekasih..
      In shaa allah.. mmng kna merajinkn diri nmpk nya ni. Hee

      Padam
  5. Alhamdulillah..setapak lagi ke hadapan.syukur.tahniah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. moga lebih serius hendaknya. Hee

      Padam
  6. wow..dah maju dah blog ni.. :)

    BalasPadam
  7. tahniah , saya pun teringin nak buat .com tu tapi kena lepas target yang follow dulu hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe. Slow slow.. sy pun 7 tahun baru berdomain sndiri. Hehe

      Padam