Isnin, 11 September 2017

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY


TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY


Assalamualaikum... Hai readers! =)
Busy nya kita ni kan.. Update blog pun tak selalu!.. hihi
Banyak bahan dah tau nak share, tapi dugaan la awak..
Kita tak sihat, pastu jangkit ke anak. Ni dah okay, so kita luangkan masa sikit la untuk blog.
Moh ler sama-sama join Giveaway dari tengkubutang ni. Mana la tahu sangkut rezeki, iye dok?
Ehhhh, panjang intro kan.. Sekali dapat membebel.. :P


 Aihhhh..
Agak-agak ada rezeki terlekat tak ni? =P
Korang.. Meh la join sama..
Hadiah pun best-best tau.. Esok last contest ni..
Ntah-ntah join last minute ni korang ada rezeki tuk menang.. Mana nak tahu kan?

So, jom la join sementara ada masa tu.. Tak susah mana pun..



nota : kak TB.. gambar banner masukkan esok ye. malam ni tak lepas nak masukkan.. huhuk

4 ulasan:

  1. Assalammualaikum.. terima kasih yea sudi join Giveaway di blog Tengkubutang.com .. TB sangat-sangat hargai.. Alhamdulillah.. Giveaway telah TAMAT dan TB telah senaraikan list PESERTA yang join.. Jemput semak di --> http://www.tengkubutang.com/2017/09/senarai-peserta-tengkubutang-6-million.html .. kalau blog anda tercicir.. sila inform segera ya! InsyaAllah umum PEMENANG pada Hari Sabtu.. InsyaAllah..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.. CikLa dtg dr segmen yg sama.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/09/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    Good luck... Selamat bersegmen..

    BalasPadam