:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 14 September 2017

Review : Pencuci Lantai & Bilik Air EZICLEAN!!




Review : Pencuci Lantai & Bilik Air EZICLEAN!!


Hai readers! Kali ni nak share tentang kehebatan EZICLEAN ni la.. Boleh tak? Ni bukan entri berbayar ye. Yang ni nak buat review sendiri lepas gunakan produk ni. Sometimes kita share la apa yang kita gunakan? Mana tahu, ada ramai yang kat luar sana tak tahu best ke tak best produk ni. 


Actually ni first time juga la saya gunakan produk EZICLEAN ni. TAPI dah repeat untuk botol kedua tau. Hehe.. Sis hayati suggest tuk saya try. Memula tu pikir balik, apa yang bestnya la eziclean ni. Cuci lantai je pun. Memang membersihkan ke.. Daki daki memang boleh clear ke.. Ehh kalau namanya pencuci, of couse la kita nak yang macam boleh buat magik kan? Kan kan?..

First time capai botol ni baca arahannya.. katanya kalau mop lantai, tak perlu bilas dah!! Wah!! Best tu. Sebab kalau nak membilas tu kira dah macam buat dua kerja kan? Walaupun dah namanya surirumah, bukanlah nak ngelat buat kerja kerja tu semua. Tapi kalau boleh memudahkan kerja, kenapa tak pilih je yang macam tu kan??

First time mop lantai, i is teruja!!! Hahaha.. Macam first time juga belajar mop lantai tau. Memang best la hai eziclean ni. Memang cepat je buat kerja. Bila dah mop, tak perlu nak membilas kali kedua. Kalau pencuci lain, tak bilas mesti melekit je kan. Alaaaa, renyah la nak buat 2 kerja ni. Hehe..


*Nanti kita review lagi 2 produk tu eh*

Serius, pakai eziclean ni memang best. Senang la buat kerja orang kata. Kalau ada anak kecik tu, nak mudahkan kerja mengemop ni, cuba la try Eziclean ni. Suggest sangat sangat tau. Saya tak pandang lain dah lepas dah tahu produk ni. Hehe..

Siap suggest kat mak lagi tau tuk beli pencuci ni je. Sebab mak kita jenis suka mengemop umah hari hari. Dia kata sehari tak mop umah, rasa lain macam je bila pijak lantai. Bila dah guna, mak pun cakap best pakai eziclean ni. Senang kerja. Mengemop pun jadi cepat siap. Sebotol ni boleh tahan lama la jugak. Kalau bukan jenis mengemop hari hari tu, lebih sebulan tau. Sebab pencuci ni pekat. Kena bancuh air. 

Haaa, kalau korang tak tahu nak beli dengan siapa, cuba contact dengan sis hayati ni tau. Kalau belah JB tu, boleh la COD je. Senang kan? Kalau kena pos pun takde masalah. Contact je tau. Jangan segan segan.

Tel : 017-3086352

Blog : http://mynameisnurha.blogspot.my

IG : Nourha Yatt
https://www.instagram.com/yatt2011/


6 ulasan:

  1. memang berbaloi.. mula2 pakai xselesa dgn bau die xwangi kan yg floor tu.. tp mmg bersih.. guna ntk toilet all in one.. xpayah beli pencuci tandas n lantai asing2.. serbaguna..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi.. btl. Bau dia natural sngt. Tp dia mmbersih dgn sng tu yng suka tu. 😊

      Padam
  2. Balasan
    1. Hihi.. mai la try.. memudahkn kje sngt. 😊

      Padam
  3. yessszzz - saya pengguna Eziclean

    BalasPadam