Showing posts with label Segmen Dan Giveaway. Show all posts
Showing posts with label Segmen Dan Giveaway. Show all posts

Sunday, 14 October 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai

1:18 am 2 Comments

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai

Hai, semua.. awal pagi ni rasa macam satu kuasa kejap bila dapat pegang laptop. Anak-anak pun dah lena awal, tentunya mama dia rasa bahagia sangat. Bukan senang nak menaip puas-puas menggunakan laptop ni, selalu asik la berebut dengan anak-anak yang nak tengok video cartoon je.

Actually saya dah settle pun update bloglist. Fuhh satu kelegaan sangat. Sebab blog ni dah beberapa bulan kosong je bahagian bloglist tu. So bila dah settle, rasa terbalas dah satu perjanjian tu.

Untuk awal pagi ni, sempat blogwalking tadi. So, sempat juga la nak join giveaway yang ada ni. Mana laaa tahu tiba-tiba muncul satu rezeki kan.. tak gitu?

Dalam entri giveaway ni kan, empunya blog minta tips kot la boleh bagi, untuk ibu yang sedang mengandung. Erm.. walaupun kita dah 2 kali merasai nikmat mengandung tu, konfius juga tips apa nak bagi ni.. hehe

Ok lah, yang saya boleh bagi contohnya nak baby bila lahir dalam keadaan yang bersih, kulitnya nampak bersih kan, apa kata ibu-ibu yang mengandung 6 atau 7bulan tu rajinkan minum air kelapa. Alhamdulillah saya memang amalkan, baby lahir bersih, pastu berbau macam air kelapa pun ada. hehe

Erm.. lagi satu rajinkan makan yogurt. Saya tak berapa ingat yang ni untuk apa. Rasanya yang mak pernah cakap la, untuk kulit baby halus je nanti.. Macam tu la lebih kurang..

Tips lain yang mungkin unik atau kelainan ni rasanya macam tak berapa tahu pulak. Dah awal pagi ni, jem pula otak nak mikir. hehehe
Itu sahaja perkongsian dari saya.

Friday, 7 September 2018

GIVEAWAY FLUER PERFUME BY SII NURUL

8:18 am 4 Comments

Hai, morning semua..
Pagi ni semangat nak menaip. Tapi idea belum berkunjung tiba.
Nak bebel apa pun tak tahu lagi. 
So, blogwalking then terjumpa Giveaway.
Kita join dulu la.. mana tahu rezeki, ye dok?

Nak join sama, boleh klik pada banner tu ye.

Wednesday, 29 August 2018

Giveaway Merdeka 2018 Lexee Memang Wow

7:31 am 3 Comments
Giveaway Merdeka 2018 Lexee Memang Wow

Hai, Selamat pagi semua..
Pagi ni baru la berkesempatan nak buka lappy, godek-godek apa patut.
Selalu time pagi kebizian.
Bizi memasak untuk ddy dorang balik PT Pagi.

So, harini, masa blogwalking tadi nampak ada 1 giveaway ni.
Macam menarik je. Mana laaaaa tahu kan, kut-kut rezeki ke..
So, kalau kawan-kawan nak join sama masih sempat ni. 
Ada masa lagi.. Sebab tarikh last untuk join 31 hb ni..

Jom join..
Mana tahu kalau rezeki, memang satu keperluan untuk kaum hawa juga kan?


Tuesday, 14 August 2018

"Segmen Bloglist Blog Nieyl"

7:50 am 3 Comments
 "Segmen Bloglist  Blog Nieyl"

Assalamualaikum.. Pagi ni sempat lagi mengadap blog. Sementara budak 2 orang tu tido lagi kan? Bukan apa, budak-budak ni kalau nampak laptop, sakan dia.. Dia dulu yang nak gunanya.

So, pagi ni ambik kesempatan meriahkan segmen lagi. Support antara satu sama lain orang kata, tak gitu?



nota : Ermm.. dalam plan juga nak update bloglist sendiri.. nanti kita pun nak anjurkan segmen la. Meriahkan blog balik kan?


"Blogwalking Time #August2018"

7:32 am 5 Comments


Assalamualaikum.. Selamat pagi.. Sekejap je masa ni berlalu kan? Dan separuh bulan Ogos rupanya kita ni jelajah. Pejam celik, pejam celik, sikit masa lagi, bertukar bulan baru.

Rasanya dah lama tak meriahkan blog ni dengan segmen kan? Maklumlah, sangat-sangat kekangan masa. So, kebetulan awal pagi ni buka laptop nak selesaikan apa yang patut, kita terjah la sekejap blog kawan-kawan.

Jom kita sama-sama meriahkan blog. Sambil mengeratkan silaturrahim gitu.. 

Tuesday, 24 July 2018

Bisnes Yang Ingin Saya Mulakan.

10:28 pm 9 Comments


Bisnes Yang Ingin Saya Mulakan. | Assalamualaikum, hai readers semua. Hari ni saya nak bercerita la sikit tentang 'Bisnes Yang Ingin Saya Mulakan.'
Menarik kan kalau dihayati tajuk tu. Lagi-lagi kalau ada minat yang mendalam dengan bisnes. Rasanya zaman sekarang ni, ramai yang menceburkan diri dalam bidang bisnes kan? Sekecil-kecil bisnes boleh berjaya sehingga mempunyai satu peluang bisnes yang besar.

Kalau nak tanya saya minat ke tidak dalam bidang perniagaan ni, tentunya minat sangat.  Kalau diikutkan satu ketika dulu, saya bukanlah seorang yang meminati bidang 'bisnes'. Sebab apa? Sebab masa tu saya belum berfikir secara meluas. Kenapa mesti berbisnes? Sekiranya terlalu ramai berbisnes, saingan terlalu tinggi, dan siapa yang bakal menjadi pembeli? Itu fikiran sempit saya satu ketika dulu. 

Tapi Kenapa sekarang saya minat? Sebab dapat duit ke? Bukan soalan kewangan semata-mata. Tapi saya rasa macam satu kepuasan bila dapat berbisnes ni. Kepuasan bila kita menjual, customer pulak puashati dengan apa yang diterima. 
Baru saya tahu kenapa ramai yang berminat dengan bidang macam ni.
Macam sekarang ni pun saya memang ada buat bisnes kecil-kecilan. Join dropship. Seronok bila ada customer yang akan 'repeat order'. 
Makin bertambah seronok dengan feedback yang macam tu. Lepas tu berikan feedback keberkesanan produk yang dibeli. Rasa macam sangat sangat membantu customer tersebut. Lagi-lagi memang produk tersebut sangat diperlukan.

Kelebihan lain, kita mungkin dapat menambah kenalan kan? Sebab mungkin akan ada yang menjadi 'regular customer'. Makin dikenali, mungkin regular customer tersebut akan kenalkan dengan rakannya yang lain kan?


Ehh, lari tajuk pula intro saya kan. Mengenai Bisnes Yang Ingin Saya Mulakan ni, saya teringin saya nak mulakan bisnes makanan. Kenapa saya boleh minat ke arah tu? Sebab pandai masak ke? Memang sedap sangat ke hasil masakan saya tu?? Saya sebenarnya teringin nak menawarkan perkhidmatan dalam produk yang saya hasilkan. 

Saya menjadi minat bila mana suami juga berminat untuk berbisnes dalam bidang makanan juga. Sokongan yang tinggi membuatkan minat dalam bidang tu semakin bertambah. Selain tu, rasa macam dapat satu kepuasan jika kita dapat memberi khidmat masakan tu untuk mereka yang mungkin mencari cari hasil masakan kita. 

Contoh niat yang sekarang kami berdua ingin jalankan seperti membuat masakan dari rumah, dan kami cod dari satu blok ke blok yang lain. Mungkin kami menyediakan masakan yang mudah dan simple contohnya untuk makan malam seperti mee goreng, keteow goreng dan sebagainya. 

Bagaimanapun, dalam ingin menjalankan perniagaan begini, saya perlu juga melihat adakah dikawasan tersebut, perniagaan begini berpotensi untuk dijalankan dan boleh mendapat sambutan. Kiranya, adakah strategi pemasaran tinggi disitu. Segala penilaian perlu dibuat dan diambil kira. 

Bila berminat untuk berniaga, kita sangat sangat perlu pandai memilih perniagaan yang bakal dijalankan. Adakah mendapat sambutan. Dari segi harga jualan juga memainkan perasan. Saingan juga penting. 
Walaupun saingan ni bagus dalam perniagaan, mungkin ada sesetengah pihak tidak berminat dan menganggap sebagai satu cabaran. 

Sebenarnya nak cerita ni. Baru-baru ni, saya ada terbaca tentang satu website ni. Nampak menarik. The Usahawan.  Rasanya kalau nak menceburkan diri dalam bidang usahawan ni, elok la juga terjah. Apa kelebihan yang diceritakan dalam tu, kengkawan mesti baca tau. 

Dan lagi satu, The Usahawan juga ada mengadakan satu contest. Hadiah yang ditawarkan juga menarik. Antaranya dapat Basic SEO. Bercerita tentang SEO ni, ramai yang nak mendalami tentangnya dengan lebih mendalam lagi. Bukan semua orang mempunyai ilmu yang tinggi mengenainya. 
Tapi ianya adalah hadiah pertama sahaja yang ditawarkan. 

Berminat untuk menjadi seorang usahawan?? Apa kata, sentiasa la terjah The Usahawan. Kerana pelbagai ilmu dikongsikan. Pentingnya ilmu bila kita nak menjalankan sesuatu perniagaan tu. Walaupun sesebuah perniagaan tu hanyalah perniagaan kecil-kecilan. Hanya ilmulah yang membantu kita untuk terus berjaya atau sebaliknya. 


Wednesday, 27 June 2018

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!

6:04 pm 9 Comments
Beba Ifa 2nd Giveaway Raya! | Assalamualaikum.. Mood raya korang dah habis belum? Ke hari hari masih jumpa lemang ketupat? Jelesnyaaa. Ehh tak jeles. Nanti boleh mokks. Hihihi.. Gurau je. Nama pun raya kan. Setahun sekali nak merasa juadah macam tu. Ye dok?

Cerita raya mama zara belum muncul lagi kat blog ni kan? Tunggu nanti entri throwback je la ehh.. Mood belum sampai. Sebab malas nak mengarang. Dasar mak mak bizi sangat je bunyi nya kan.

Ok.. Bukan nak cerita bab raya lemang ketupat sebenarnya. Nak cerita pasal giveaway ni.. Haaaa, dah balik raya tu, mesti duit raya pun dah leburrrr banyak kan? Apa kata kita join giveaway ni. Untung untung rezeki tersangkut, betul tak? Hadiah pun uuummhh best ni. 

Kalau nak join, jangan lupa klik pada banner di bawah ye. 



Follower Blog : 296

Friday, 8 June 2018

"COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH "

3:46 pm 6 Comments


"COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH " | Assalamualaikum.. Harini nak luangkan masa sikit jenguk blog, jadi ambik kesempatan join Giveaway ni. Mana la tahu ada rezeki ke yang memihak kan?

Perlu tag 3 orang kawan ya..
- tengkubutang
- ciknor
- kak mimi azirah

So kengkawan yang lain, jom kita join. Support kawan yang anjurkan giveaway ni. 

Monday, 4 June 2018

"Giveaway DouDou.my X #CeritaMak"

5:57 am 5 Comments


"Giveaway DouDou.my X #CeritaMak" | Assalamualaikum.. Selamat pagi. Harini mama ZaraZhareef nak join giveaway la.. Mana la tahu tiba tiba sangkut rezeki kan. 

Ceritanya kalau menang voucher RM50 dari DouDou.my apa yang kita nak. 

Tentunya nak belikan set peplum kurung ni untuk anak dara. Yela, raya kan dah dekat. Tentunya kita nak dapatkan koleksi raya untuk anak kan? 


(DR001C) Raya dress - Flower
RM45

Sunday, 20 May 2018

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

2:05 pm 7 Comments


Segmen : Saya Blogger Negeri ....... | Rasanya dah lama tak join segmen segmen ni. Sejak dah ada 2 orang anak. Sejak rasa hidup kelam kabut nak diurus, sejak blogwalking pun tak dan dah. Mana nak tahu kewujudan segmen ni semua kan..

Harini gigih nak blogwalking. Tapi tersasar sasaran. Dok mencari dulu Segmen, GA, contest yang blh join. Rindu kisahnya nak tambah kengkawan kat blog ni. 

Cerita mengenai Segmen : Saya Blogger Negeri .... Ni, saya blogger dari Negeri Sembilan. Hai, blogger negeri sembilan.. Saya dari Gemas. Ada ke kengkawan yang dari Gemas tu.
Jom kita kenal kenal antara satu sama lain. 

Erm.. Nak cerita pasal makanan yang best tu, saya ni tak berapa tahu apa yang menarik. Sebab saya asal dari perak. Duduk Negeri Sembilan baru 4tahun. Cuma yang tahu orang selalu sebut-sebut kat sini, Rendang Daun Maman. Macam tu la.. Tapi saya sendiri pun tak pernah rasa. Haha.. Tapi orang kata sedap. 

Makanan lain tu, rasanya macam biasa biasa je tengok. Ke memang saya yang tak habis ambik tahu, tak pasti la pulak. 

Jom kengkawan lain kita join. Sambil boring boring tu, dapat juga kenal kawan baru kan. 

Nak tag :
Tengkubutan
Ciknor
Kak Mimi Azirah

Friday, 9 March 2018

'' Giveaway Hi Nona ! ''

12:00 am 11 Comments

'' Giveaway Hi Nona ! ''

Hai readers!
Awal pagi ni macam berkesempatan la sikit nak update blog. Ni pun sebab anak-anak tidur awal, mamanya memang ada kerja perlu ngadap depan laptop. Jadinya ambil kesempatan untuk terjah la sekejap mana yang boleh. Rasa macam sekarang ni dah kurang menjoinkan diri kan dalam giveaway yang ada. Maklumlah, mak bizi dengan anak yang dua orang super ligat tu. hehe..

Okay la, kesempatan ni kita try la nasib dengan giveaway yang ada ni. Mana laaa tahu nasib baik kan. hehe

Instagram : pengikut ke 1,212   Erm.. macam cantik je no tu kan?

Already follow Instagram ni ye..


Hi Nona.. Didoakan Nona sentiasa dimurahkan rezeki, dipermudahkan dalam segala urusan kehidupan seharian, sentiasa menjadi anak yang taat pada ibubapa dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik. Amen. :)



Thursday, 21 December 2017

" Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 "

9:04 am 2 Comments
Tajuk : Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0


Dalam kepesatan zaman teknologi yang semakin canggih, ramai peniaga suka berniaga secara online untuk menambah pendapatan mereka disebabkan oleh taraf hidup yang semakin hari semakin meningkat. Jika harapkan duit gaji bulanan tanpa melakukan kerja tambahan, agak sukar untuk menampung perbelanjaan seharian.






Bagi menjamin kewangan yang kukuh dalam jangka masa yang panjang, anda perlu menjadi seorang yang bijak dalam merancang perniagaan anda. Melabur adalah satu urusniaga paling mudah yang boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja dan keuntungannya adalah berlipat kali ganda daripada modal yang dikeluarkan.



Disebabkan oleh keuntungan yang lumayan inilah yang membuatkan ramai orang mengambil keputusan untuk melaburkan wang dalam pasaran kewangan terbesar di dunia iaitu pasaran pertukaran asing (Forex). Tambahan lagi dengan adanya kuasa internet yang meluas dapat memudahkan lagi urusniaga pelaburan di pelusuk dunia.



Apakah Itu Forex?




Forex adalah singkatan nama bagi FOReign EXchange atau lebih mudah difahami dengan urusniaga perdagangan/transaksi matawang yang boleh dilakukan selama 24jam secara berterusan tanpa henti. Perdagangan/transaksi ini memperdagangkan mata wang sesebuah negara terhadap mata wang negara yang lainnya yang melibatkan pasaran wang utama di dunia.



Dikatakan pasaran Forex ini mempunyai pasaran yang sangat kukuh sehingga mampu mengalahkan mata wang asing yang terbesar dan nilai transaksi pasaran forex mencapai nilai trilion sehari. Oleh kerana itu juga lah ramai prospek yang semakin ramai melabur dalam perdagangan Forex kerana ianya sangat menguntungkan.

Kenapa Anda Perlu Memilih Forex?

1. Modal Kecil.




Untuk mula melabur dalam pasaran Forex tidak memerlukan modal wang yang banyak. Anda hanya perlu membeli sejumlah minimum saham yang ditetapkan sebagai permulaan pelaburan anda. Dengan jumlah minimum ini dapat memberikan peluang kepada anda yang berminat dalam pelaburan Forex.

2. Untung Besar.

Tidak dinafikan lagi bahawa pasaran Forex memberikan lebih banyak faedah serta keuntungan daripada kerugian. Dengan melabur secara rasional dapat membantu anda menikmati pulangan keuntungan  yang berlipat kali ganda dan lebih lumayan daripada apa yang anda jangkakan.

Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0

Forex telah menjadi satu alternatif pelaburan yang semakin hari semakin popular diperkatakan oleh pelabur. Ini disebabkan oleh ROI ( Return On Investment) daripada Forex memberikan keuntungan yang cepat. Akan tetapi, sekiranya anda tidak mempunyai ilmu pelaburan Forex yang mencukupi akan menyebabkan anda berhadapan dengan risiko kerugian.



Bagi menguruskan kewangan yang baik, anda perlu mempunyai pengetahuan yang secukupnya terutamanya dalam pelaburan Forex ini. Sebagai persediaan untuk memulakan pelaburan, anda perlu mendapatkan ilmu dan maklumat pelaburan yang betul untuk menjadikan anda seorang pelabur yang bijak. Antara perkara-perkara yang perlu anda fikirkan ialah :  



1. Mempunyai modal melabur yang mencukupi.
2. Ketahui matlamat atau tujuan pelaburan.
3. Mendapatkan ilmu yang betul daripada sumber yang sahih dan dipercayai.
4. Fahami apa yang diajar dan dapat menguasai ilmu sepenuhnya.
5. Mampu membuat keputusan sendiri.
6. Sentiasa mengikuti per­kem­bangan semasa pelaburan.
7. Membuat pembelajaran sendiri dengan membaca.



Mungkin agak sukar untuk anda memikirkan semua ini sekiranya anda tidak mempunyai ilmu dalam pelaburan. Lebih-lebih lagi sukar untuk mencari maklumat yang boleh dipercayai. Adalah lebih mudah sekiranya anda belajar Forex dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0 yang dianjurkan oleh PIPSEMPIRE ACADEMY.

Kenapa Anda Perlu Menyertai Forex Masters Summit 1.0

1. Yuran Hanya Bayar Sekali Sahaja.

Dengan bayaran yuran sekali sahaja, anda akan dapat sertai kelas Forex berkali-kali. Tawaran istimewa ini hanya untuk mereka yang menyertai kelas anjuran Pips Empire Academy sahaja dan anda boleh bandingkan yuran kelas lain yang hanya menawarkan kelas secara on off dengan bayaran yuran yang mahal.

2. Kelas Selama setahun.

Dengan kadar yuran yang murah sekali bayar, anda akan menikmati kelas penuh selama 3 hari dan kelas pada setiap hari Isnin selama setahun. Dalam masa setahun ini anda boleh belajar sampai pandai dan boleh bertanya apa-apa soalan pada guru yang mengajar. Sangat menguntungkan bukan?

3. Silibus Yang Mudah Faham.

Kelas Forex Master  menyediakan silibus yang mudah difahami dengan strategi yang ringkas dan terbukit berkesan. Pembelajaran juga dilakukan secara bersistematik dan mempunyai silibus bagi memudahkan lagi pelajar memahami Forex dalam jangka masa selama setahun bagi menguasai ilmu Forex sepenuhnya.

4. Kemudahan Pembelajaran Yang Lengkap dan PERCUMA.

Selain mempunyai silibus yang mudah difahami, anda juga akan diberikan analisis percuma, signal percuma serta webinar percuma. Tambahan lagi anda akan dapat menyertai networking komuniti yang mempunyai sistem yang mantap dan berterusan daripada aplikasi telegram, whatsapp dan facebook.



Lebih menarik lagi sekiranya mempunyai Trading Floor di Singapura, Shah Alam, Melaka, Sabah dan tempat-tempat lain, anda boleh pergi bercuti sekali. Malahan kalau kebetulan berada di Shah Alam atau Melaka, boleh masuk kelas di sana secara percuma. Paling penting ialah dilengkapi dengan kemudahan “Auto Trade Management” (systematic trading by professional traders).

5. Tenaga Pengajar yang Berkemahiran Dan Berpengalaman.




Untuk berjaya, anda perlu belajar daripada mereka yang mahir dan berpengalaman dalam sesuatu bidang. Disebabkan itu, PipsEmpire Academy menyediakan tenaga pengajar yang berkemahiran serta berpengalaman dalam pasaran Forex untuk kelas belajar Forex ini.

6. Mempunyai Kelas Fast Track Trader.

Kelas Fast Track Trader Ini adalah satu satunya kelas untuk menjadikan anda seorang professional dan international trader dalam masa yang singkat. Pendek kata, ia adalah shortcut journey of Trade dimana anda boleh mengikuti kesemua program PipsEmpire Academy secara percuma tanpa perlu membayar apa-apa.

Kelebihan Kelas Fast Track Trader.

  • IB Training PERCUMA.
  • Daily Signal PERCUMA.
  • Maklumat PERCUMA.
  • Webinar PERCUMA.
  • Silibus yang MUDAH difahami.
  • Perkongsian lebih 50 strategi yang mudah dan ringkas serta terbukti berkesan.
  • Pengajaran secara sistematik dan bersilibus.
  • Tenaga pengajar yang berkemahiran dan berpengalaman.
  • Support sistem yang mantap dan berterusan (telegram, whatsapp dan facebook).
  • Kemudahan pembelajaran yang lengkap!
  • Business To Business
  • Kemudahan “Auto Trade Management” (systematic trading by professional traders)
  • Secret Techniques

7. 6 Speaker Hebat.




Pada Forex Masters Summit 1.0 akan menampilkan 6 speaker hebat dalam bidang pelaburan pasaran Forex ini untuk berkongsi pengalaman mereka kepada anda. Antara 5 speaker yang hebat ialah Mario Singh, Wayne Ko, Ahmad Zaki, Ibrahim, Zulhilmi dan Aun Khairul.



Mario Singh.




Mario Singh merupakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Fullerton Markets dan pengurus Forex yang terkenal diserata dunia sebagai pendidik FOREX. Beliau telah mendapat latihan perbankan swasta dari Julius Baer (Bank Swiss yang terbesar di dunia dengan aset 340 Billion di bawah pengurusan CHF) dan perbankan ICBC (salah satu perbankan komersial terbesar di dunia dengan permodalan pasaran pada 269 Bilion.



Beliau juga adalah seorang pakar yang sentiasa mendapat perhatian ramai di dalam industri FOREX ini. Beliau juga telah muncul lebih 40 kali dalam rancangan CNBC dan Bloomberg. Seramai 350 juta penonton diseluruh dunia menonton setiap kali beliau menampilkan diri dalam berkongsi tentang pelaburan Forex ini.      



Wayne Ko.




Wayne KO adalah Ketua Penyelidikan dan Pendidikan di Fullerton Market. Beliau memberikan perkhidmatan “thought-provoking analysis” dan idea perdagangan kepada beribu pelanggan di seluruh dunia. Beliau sendiri adalah perdagang yang ternama yang mesra dan bersemangat membuatkan ramai orang dari seluruh dunia ingin mempelajari rahsia kejayaan beliau.



Sebagai seorang penceramah di peringkat antarabangsa, beliau telah berucap di depan beribu perdagang dan pelabur dari pelbagai negara di seluruh dunia termasuklah Singapura, Malaysia, Indonesia, Thailand, Vietnam, Kemboja, Australia dan China. Ucapan beliau dalam berkongsi pengalaman berdagang tidak pernah membosankan para pendengar.  



Ahmad Zaki.




Ahmad Zaki merupakan Pengasas akademi SIMPLYFX FOREX dengan lebih 10 tahun pengalaman dalam industri FOREX. Beliau juga telah dianugerahkan tempat pertama untuk dua tahun berturut-turut di dalam pertandingan FOREX yang di adakan di Singapura. Beliau juga adalah orang kuat di belakang penubuhan jutawan “SUPER SCALPER TRADERS”.



Selain itu beliau juga adalah seorang pengasas teknik/strategi khas yang telah terbukti berjaya di dalam perdagangan FOREX. Beliau juga baru sahaja dianugerahkan sebagai GRAND CHAMPION 2017 daripada Fullerton Markets.  Bukan calang-calang orang beliau ni.



Ibrahim.




Ibrahim adalah perdagang profesional dan pengurus dana proprietari. Beliau adalah orang yang tepat untuk berkongsi dan belajar strategi perdagangan. Beliau juga adalah pengarah pendidikan di SIMPLYFX. Beliau mula berdagang di dalam pasaran FOREX pada 2012 dan mempunyai rekod peribadi yang baik dengan 1000% pulangan pelaburan dalam masa hanya dua bulan. Beliau telah melatih lebih daripada 3000 perdagang dari Malaysia, Indonesia dan Singapura.



Zulhilmi.




Zulhilmi Yusoff adalah pedagang forex sepenuh masa dan merupakan salah seorang mentor di PipsEmpire Academy selepas tiga tahun menjadi ejen Unit Trust. Beliau mempunyai dua tahun pengalaman dalam FOREX. Pengasas teknik membunuh FusionFIBO yang diasaskan daripada FIBO yang asal, yang mana ia sudah terbukti sebagai satu strategi yang sangat efektif untuk perdagang scalping, intraday dan swing. Beliau telah mengajar dan membangunkan ramai pedagang yang konsisten dan berjaya.



Aun Khairul.




Aun Khairul diibaratkan sebagai kisah klasik “Zero To Hero” di dalam FOREX. Beliau telah diperkenalkan kepada Forex oleh SIMPLYFX Malaysia. Setelah berjaya, beliau kini adalah mentor dan menguruskan PIPS EMPIRE MALACCA TRADING FLOOR hanya selepas dua tahun aktif di dalam perdagangan FOREX. Beliau juga turut dikenali sebagai pakar perdagangan emas dengan memberikan analisis harian yang tepat dan hampir sempurna untuk perdagangan emas.  

8. Lokasi Yang Strategik.




Forex Masters Summit 1.0 2018 akan diadakan di IDCC (Ideal Convention Centre) Shah Alam yang merupakan tempat yang sangat strategik dan selesa untuk semua peserta. Antara kemudahan yang ada dan berdekatan di sini adalah :  
  • Parking Percuma
  • Makan 3x (Breakfast, Lunch, Tea Break)
  • Dekat dengan hotel (Mewah / Murah) From RM108/night
  • Budget Hotel RM86/night.
  • Easy access Federal Highway
  • Wifi Percuma

Daftar Minat Anda Percuma SEKARANG!!!
Berminat untuk melabur dan ketahui lebih lanjut tentang Forex? Rebut peluang ini dengan menyertai Forex Masters Summit 1.0 sekarang kerana tempat adalah terhad. PipsEmpire Forex class dan Fast Track Trader Program juga menawarkan pakej dengan harga yang tak masuk akal. Jadi, daftar minat anda percuma sekarang juga. Jangan tunggu lama-lama.



Nama Penuh


Email:


No Telefon:



We respect your email privacy









Sponsor

Comments