Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida

Thursday, 20 August 2020

 

Segmen Bloglist Pertama Blog SalatulZarida


Assalamualaikum.. Selamat bercuti semua..
Salam Maal Hijrah buat semua yang beragama islam..
Hari cuti macam ni apa je planning kengkawan semua?
Cik mimi dirumah aje. Ddy dorang naik duty pulak.. But it's okay.. 
Rest dekat rumah aje la.. Sehari je cutinya kan?

So, sementara ada masa ni, rindu pulak nak bersegmen..
Rindu zaman baru nak UP dalam dunia blogging dulu..



Siapa nak join sama boleh klik pada BANNER okeh.. 
Jom ler sama  sama memeriahkan segmen sesama kawan blogger okey..
Syarat pun simple aje..


12 comments

  1. Singgah....

    https://webayas.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  2. dsys

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  3. Cik TK singgah dari segmen yang sama!!! Good luck ya!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/08/segmen-bloglist-pertama-blog.html

    ReplyDelete
  4. goodluck! saya datang mengopi disini
    jom ngeteh kat blog saya

    ReplyDelete
  5. Hai, saya telah update blog peserta di senarai blog list. Terima kasih kerana sudi join segmene pertama blog salatulzarida. Maaf kerana lewat mengeluarkan senarai blog.
    https://salatulzarida.blogspot.com/2020/09/senarai-blog-september-oktober-dan.html

    ReplyDelete