Sponsor

Sunday, 20 May 2018

Segmen : Saya Blogger Negeri .......



Segmen : Saya Blogger Negeri ....... | Rasanya dah lama tak join segmen segmen ni. Sejak dah ada 2 orang anak. Sejak rasa hidup kelam kabut nak diurus, sejak blogwalking pun tak dan dah. Mana nak tahu kewujudan segmen ni semua kan..

Harini gigih nak blogwalking. Tapi tersasar sasaran. Dok mencari dulu Segmen, GA, contest yang blh join. Rindu kisahnya nak tambah kengkawan kat blog ni. 

Cerita mengenai Segmen : Saya Blogger Negeri .... Ni, saya blogger dari Negeri Sembilan. Hai, blogger negeri sembilan.. Saya dari Gemas. Ada ke kengkawan yang dari Gemas tu.
Jom kita kenal kenal antara satu sama lain. 

Erm.. Nak cerita pasal makanan yang best tu, saya ni tak berapa tahu apa yang menarik. Sebab saya asal dari perak. Duduk Negeri Sembilan baru 4tahun. Cuma yang tahu orang selalu sebut-sebut kat sini, Rendang Daun Maman. Macam tu la.. Tapi saya sendiri pun tak pernah rasa. Haha.. Tapi orang kata sedap. 

Makanan lain tu, rasanya macam biasa biasa je tengok. Ke memang saya yang tak habis ambik tahu, tak pasti la pulak. 

Jom kengkawan lain kita join. Sambil boring boring tu, dapat juga kenal kawan baru kan. 

Nak tag :
Tengkubutan
Ciknor
Kak Mimi Azirah

7 comments:

  1. menarik segmennya..nk join nnti..

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete
  2. ooo duduk nogori. haai.. kite dari Penang ^^

    ReplyDelete
  3. sedap, mimie.
    aida da rasa rendang ayam daun maman.
    opismet buat.
    tapi tu la. dia da pencen.
    dulu masa dia ada, aida keje seremban, oder kat dia.
    mahal tapi berbaloi.
    rasa nyer lemak lemak pahit dan pedas!

    ReplyDelete

Comments