Showing posts with label Domino's Pizza. Show all posts
Showing posts with label Domino's Pizza. Show all posts

Tuesday, 25 September 2018

"Domino’s Spreads Love with Free Extra Cheese For All Pizzas!"

7:16 pm 8 Comments

"Domino’s Spreads Love with Free Extra Cheese For All Pizzas!"


Cheese, cheese and more cheese! And the best part is, it’s for free! Domino’s Pizza is splurging on giving free extra cheese for all pizzas to all its customers.

It is no secret that Cheese is the key ingredient to pizzas as it brings together all the flavors of the pizza toppings. Known for its promise in delivering value in exciting ways and forms, Domino’s Pizza is delighted to offer customers an enjoyable experience with one of Malaysia’s favorite ingredients. Inspired and always driven by its customers love for cheese, Domino’s is expected to give out free extra cheese from now until 7 October, 2018.

Shamsul Amree, Deputy President, Operations, Domino’s Pizza Malaysia and Singapore, said, “Domino’s Pizza is committed to enrich the lives of our customers and we are pleased to create value by giving extra cheese on all pizzas, without any additional cost for the entire month of September. The fact that many would opt for extra cheese is a strong indication of Malaysians love for cheese. This has inspired us to create this value campaign, especially to give back to our customers.”


“With current sentiments, customers are more cautious and thrifty with their spending. We understand what they may be facing and this was at the forefront of our thoughts as we created this campaign. We are proud to offer the best deals in town for our customers and we hope our customers will enjoy this month-long free cheese for all, in celebration of our love for all Malaysians.”

Committed to ensuring high quality products for its customers, Domino’s Pizza uses a specially developed cheese for its pizzas. It’s new and improved Mozzarella cheese presents a luscious, indulgent and creamy taste, the perfect combination for cheese lovers. As appealing as the taste, is the stringy and melted cheese texture in every bite that enhances the taste of the pizza toppings, without overpowering it.

During the campaign period, all pizzas will be topped with extra cheese for items bought as ala carte or through Domino’s various value for money deals. For even greater value, order the 2 Pizza Deals with free extra cheese at only RM28.30, RM47.15 and RM66.05 for the two Regular pizzas, two Large pizzas and two Xtra Large pizzas respectively. *Surcharge applies.

Get your extra cheese at all Domino’s Pizza stores. Visit our stores, order online at http://www.dominos.com.my/, or call 1300-888-333 to make an order.

To learn more about Domino’s Pizza Malaysia’s Value Campaign as well as other ongoing promotions, visit us at http://www.dominos.com.my/.

Friday, 23 March 2018

Tips & Pengalaman Bawa Anak Kecik Ke Event

4:42 pm 4 Comments


Tips & Pengalaman Bawa Anak Kecik Ke Event 


Haiii.. harini saja nak cerita pasal kisah si zhareef ke event review Domino's. Actually ni pengalaman pertama juga la nak mencuba untuk membuat food review gitu. Selalu kita try produk je macam tu kan. 

Haritu rasa macam tergerak hati sangat nak pergi. Rasa macam rugi je kalau lepaskan peluang. Sedangkan tempatnya bukan jauh pun dari rumah mak. Then nak kenal kengkawan lain dengan lebih dekat sebenarnya. 
Bila dah bincang dengan adik & mak, dorang okay je, so ambik keputusan nak join la event tu. 

Dalam rasa kali pertama tu, ni pun kali pertama bawa zhareef. Risau juga kalau dia tak boleh nak dihandle. Budak kan. Kita tak boleh jangka macam mana perangai dia. Risaunya kalau dia meragam, orang lain tak selesa je. Sebab rasa terganggu majlis yang berjalan.

Alhamdulillah, masa haritu masih boleh terkawal lagi la. Lagipun maksunya ada. Boleh tolong tengok dia. Yang penting nak bawa anak kecil ni kena pastikan dia dah kenyang, cukup tidur. Susu kan siap siap juga. Haritu zhareef bangun awal. Sebab malamnya tu dia tidur awal. Mujur bangun pagi nampak dia ceria je. Lepas tu pesan dengan dia.. "mama ada kerja, adik jangan nakal, jangan buat hal ye".. 

Zara tak dibawa sekali. Terpaksa bohong sikit. Janji dengan dia nanti belikan biskut dia nak. Alhamdulillah.. haritu dapat laksanakan kerja dengan senang.

Tips nak handle anak kecil untuk event ni, kita kena pandai ambil mood dia. Sesetengah budak tak banyak ragam. Baik je. Kalau jenis baik je, memang senang nak settle kan kerja. 

Kalau anak jenis ligat macam zhareef ni, saya cuba pastikan malam sebelum nya tu dia tidur awal supaya dia cukup tidur. Supaya mood dia pun okay. Lagi lagi event yang berjalan tu waktu anak kecil mengantuk dan waktu tidurnya.

Pastikan perut dia kenyang. Macam zhareef dia bfeed + FM. So sebelum  keluar dari kereta, memang Bfeed dia siap-siap. Then FM pun standby. Sarapan pagi memang bagi dia makan cukup cukup. 

Then lagi 1 dari segi pakaian dia juga. Pakaian pun pada saya la memainkan peranan. Sebab kalau pakaian yang dipakai tu mungkin buat dia kurang selesa (panas) so, tu salah satu dia boleh meragam juga kan? 

Ni antara yang dapat saya share dari segi pengalaman saya sendiri. 

Then the last story, boleh tak zhareef nak jadi blogger cilik? Try jadi seorang food review juga? Hehe






Thank You Domino's atas jemputan review tersebut. Tanpa review tersebut, saya tak tahu Domino's ada keluarkan menu baru. Yang pasti, menu baru tersebut terbaikkkk!.


Tuesday, 20 March 2018

Keenakan Bersama Samyeang Domino's Pizza dan Kepak Ayam Haseyo yang terbaik!

3:58 pm 30 Comments
Samyeang Pizza

Keenakan Bersama Samyeang Domino's Pizza dan Kepak Ayam Haseyo yang terbaik!

Domino's Pizza telah melancarkan sajian penuh sensasi yang terbaru iaitu diinspirasikan dari muzik pop Korea, kumpulan muzik Domino's yang terdiri daripada 3 ahli, disertai seorang bintang tetamu wanita iaitu Ayam-haseyo.

Samyeang Pizza


Kalau bercerita mengenai Domino's pizza ni, memang jarang sangat saya nak merasainya. Bukan kurang minat, tapi saya akan cari bila betul betul berkeinginankan nya. Baru ada feel bila makan, tak gitu?

Dan yang terbaru ni, saya telah merasa pelbagai jenis aneka sajian terbaru yang dikeluarkan oleh Domino's pizza. Antaranya Tuna Samyeang Pizza, Chicken Samyeang Pizza dan Beef Samyeang Pizza. Apa yang membezakan antara 3 jenis ni adalah mengikut tahap kepedasan nya. Kalau mengikut tahap paling pedas ialah Beef Samyeang Pizza la. Chicken Samyeang Pizza berada ditahap tengah dan Tuna Samyeang Pizza kurang pedas.

Beef Samyeang Pizza
Beef Samyeang Pizza

Tuna Samyeang Pizza
Tuna Samyeang Pizza

Chicken Samyeang Pizza
Chicken Samyeang Pizza

Close up sikit chicken Samyeang pizza ni.

Bagaimana rasa setiap sajian enak Samyeang Pizza ni? Ianya mengkombinasikan  rasa pedas dan manis yang unik. Kalau tanya sedap ke tak, of course la sedap. Nak jelaskan macam mana sedapnya tu, kena la rasa sendiri tau. Rata rata ramai yang sukakan selera ala korean ni kan? Pedas manis dia tu kena la orang kata. Saya pun first time juga la merasa ala ala korea ni. Setakat ni boleh diterima tekak dan yang paling tak boleh terima, kenapa asik teringat je ni??? Mungkin kena repeat lagi la kut, kan?

Keenakan Samyeang Pizza

Okay, nak bagitau lagi ni, hidangan Samyeang Pizza ni limited ye! Limited! Maksud disini, bukan sepanjang masa sehingga ke tahun depan still ada menu ni. Macam menu biasa biasa tu. Ianya dikeluarkan untuk beberapa bulan sahaja. So, kalau korang penggemar makanan ala ala korea ni, pastikan korang kena rasa cepat cepat tau. Nanti dah takde keluaran ni, menyesal pulak.

Kepak Ayam Haseyo

Lagi 1 menu yang best ialah Kepak Ayam Haseyo! Ya Allah, sedapnyaaa rasa dia. Tak tahu nak cakap sedap macam mana. Dia tak begitu pedas. Boleh lagi la bagi anak kecik merasa. Rasa sos dia yang manis manis sikit tu, memang ngam la Orang kata. Terbayang bayang kesedapan nya! Sah nak kena repeat lagi ni.

Jom cerita mengenai harga yang ditawarkan pulak. Dari segi harga berpatutan la pada saya. Untuk 2 pizza bersaiz regular harga ditawarkan RM33. Untuk 2 pizza bersaiz besar RM55 dan untuk pizza bersaiz extra RM77 bagi 2 pizza.

Samyeang Pizza bersaiz personal adalah SAH untuk tawaran Super Tuesday iaitu pada hari Selasa. Tawaran harga serendah Rm3.90 bagi tempahan dalam talian serta Rm4.90 bagi tempahan di kaunter.

Sukacita dimaklumkan, Pizza Samyeang dan Kepak Ayam Haseyo ni boleh didapati di SEMUA rangkaian Domino's Pizza bermula 26 February 2018.

Keenakan Bersama Samyeang Domino's Pizza dan Kepak Ayam Haseyo yang terbaik!


Tempahan secara Talian :
http://www.dominos.com.my
1300-888-333


#Samyeang
#DominosPizza

Sponsor

Comments