Thursday, 2 January 2020

Tahun 2020 di PRA Sek Keb Kem Iskandar


Tahun 2020 di PRA Sek Keb Kem Iskandar | Assalamualaikum, hai readers semua..
Awal awal tahun ni tak sah kan kalau takde story mory pasal anak sekolah. Anak baru masuk tadika.. Anak baru masuk darjah 1.. Anak naik tingkatan 1.. Ehh macam macam la kan..

Untuk tahun ni Zara ada peluang masuk ke PRA pulak. Cik mimi saja apply. Rezeki dia dapat. Dan sebenarnya nak bagi satu peluang baru pada dia. Sebab masa dia sekolah tadika tu, dia macam tak berapa nak je. Maybe sebab first time masuk sekolah kan. Mood main melebihi segalanya. Walhal cikgu, pembantu cikgu semua baik.

Bila try mohon PRA ni dapat, so mama dia memang berharap sangat la dia happy. Kalau tak happy jugak, memang tak tau la mama dia nak campak dia masuk sekolah mana pulak dah. 😅😅😅

Alhamdulillah, 01.01.2020 ddy dia yang hantar. Johor dah start sekolah tarikh tu. Takde ambil cuti awal tahun. Bila ddy nya yang hantar, dia tak boleh la nak buat perangai. Tapi tengok elok je mood dia pagi tu, alhamdulillah la.. Sampai ke balik tengok elok.


Masa di sekolah pun bila ada gambar diambil, tengok dia takde buat drama airmata, syukur sangat la. Kalau dia nak berdrama airmata pun, nasib laaaa.. Takde makna la cikgu dia nak kisah. Sebab di PRA ni cikgu kelas dia cikgu Lelaki. 😄😄


Tahun ni Mama zara berkesempatan nak update kisah zara berbanding tahun lepas bila mana mama dia terpaksa turun naik hospital sampai la kisah kena operation. Moga tahun 2020 Allah gantikan semua kebahagiaan yang ada.


panduan-jana-pendapatan-tambahan-dengan-lumayan-dengan-perniagaan-sosial-social-e-commerce-di-platform-fingo

2 comments:

Sponsor

Comments