Saturday, 16 March 2019

Safi Expert Solution Memberi Keanjalan Pada Kulit Wajah

Bila sebut pasal penjagaan muka, tentunya kita ambil berat tentangnya,kan. Kita akan kisahkan dari segi penjagaan, produk apa yang terbaik untuk merawat muka. 

Orang kata, kalau kulit muka bermasalah, berjerawat, berjeragat, kulit kering, kulit berminyak, kita perlu pastikan produk yang diambil benar-benar sesuai dengan kulit muka. Orang kata, jangan main guna je sedangkan muka tak serasi dengannya. 

Semakin meningkat usia, pelbagai masalah mungkin mudah timbul. Garisan halus diwajah, berpigmentasi, orang kata masalah ini akan timbul seiring peningkatan usia. Namun, untuk mengelakkan kita nampak tua sebelum usia, apa kata kita cuba atasinya dengan Safi Expert Solution.


Bercerita mengenai Safi Expert Solution ni, kita sendiri dah mencubanya tau. Sebelum ni kita ada mengalami demam. Dan akibat dari tu, muka jadi kering. Bukan setakat kering, tiba tiba kulit muka menjadi kasar tanpa diketahui sebabnya. Adakah sebab kurang minum air?? Tu kita tak berapa pasti. 


Yang pastinya, mula mula agak ragu ragu juga nak menggunakan Safi Expert Solution ni. Sebab risau kalau mungkin boleh membuatkan kulit muka menjadi lagi teruk. Seawal 3hari penggunaan sebenarnya ianya dah bertindak secara positif! Tanpa disangka, kulit muka terasa lembut, kekasaran di kulit pipi pun beransur hilang. Terasa macam Safi Expert Solution ni ajaib tau. Jom ketahui lebih mendalam lagi tentang Safi Expert Solution ni.


Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation.

Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation Ini merupakan sistem ampoule dengan 2 tindakan diformulasikan dengan bahan aktif DN Age Technology yang sangat baik. Kombinasi yang kuat ini menembusi dengan pantas ke dalam lapisan kulit untuk memerangi bahagian gelap yang mendalam, membekalkan kelembapan yang sengit dan menggalakkan pembaharuan kulit untuk penampilan kulit keseluruhan yang kelihatan lebih baik

Intensive Ampoules Anti Hyper Pigmentation

- Tanpa minyak mineral
- Tanpa alkohol
- Tanpa silikon
- Tanpa paraben
- Tidak diuji pada haiwan

Hasil yang telah diuji juga menyakinkan pengguna lain diluar sana kerana : 

85.7% bintik hitam berkurangan
100% pembaharuan kulit
100% menganjalkan kulit
91.7% kulit muka berseri
100% tona kulit muka dipertingkatkan


Cara penggunaan :
Langkah 1 : Renewal Hydra Complex
Titiskan sedikit ampoule ke tapak tangan menggunakan dropper yang diberikan. 
Kemudian sapu rata atau dap dap kan ke seluruh wajah.


Langkah 2 : Supreme Anti-Spots Complex
Titiskan beberapa titik Supreme Anti-Spots Complex dan sapukan ke muka secara urutan ke atas. 


Milk Drop Serum - Anti Dehydrated Skin

Safi Expert Solution Milk Drop Serum membantu dalam mengekalkan kelembapan kulit sepanjang masa.


Langkah penggunaan.
Ambil sedikit krim serum tersebut dan sapukan ke seluruh wajah dan leher.
Urut secara lembut, supaya ianya rata dan meresap ke dalam kulit.

Daripada hasil kajian juga didapati :

280% merangsang kelembapan segera
72 jam mengekalkan kelembapan tanpa henti
92.5% menguatkan/menganjalkan kulit
1 bulan kulit kekal cerah
1 bulan kulit kekal keanjalan


Setelah pengunaan beberapa hari, ternyata ianya memberikan kesan yang positif kepada kulit muka. So, kita tak perlu risau lagi, kerana Safi Expert Solution dah membantu dalam menyelesaikan masalah kulit muka kita. 


17 comments:

  1. Bestnya dapat pakai complete set! Memang terbaik! Lagi berkesan dan cantiklah lepas ni! Semua ada dalam 1set. Senang! Takya fikir dan cari brand lain kan? Lagipun safi memang produk yang bagus

    ReplyDelete
  2. mmg belum ada kat pasaran ker?

    ReplyDelete
  3. suka tengok packaging dia kaler hitam ni.. siap ada serum tu.. tu yang best tu.. lengkap semua nya yea mimi.. nampak beza mimi sebelum dan selepas guna

    ReplyDelete
  4. Dh banyak review sis tgok kata set safi ni bagus. Rasanya sesuai kot untuk kulit sis yg dah banyak kedut ni. Nanti nak gi cari gak lah

    ReplyDelete
  5. eh Safi ada keluar produk baharu ke.. confirm ramai wanita kat luar sana nak cuba produk ni lepas tengok entri sis. Kalu sesuai dengan kulit tak salah terusnya guna Safi ni

    ReplyDelete
  6. great solution from safi.. nice new products.. must be very good to use.. lovely one..

    ReplyDelete
  7. Qiss dah guna seminggu. Memang nampak hasilnya. Kulit lembut je. Packaging pun nampak ekslusif sangat. Suka guna sebab wangi.

    ReplyDelete
  8. Washhh smart nya packaging dia. Ni line baru dari Safi ye? Macam best je ramai review kata produk ni bagus gak.

    ReplyDelete
  9. Cantiknya packaging dia. Nampak sangat chic dan eksklusif - nampak mahal ye. Rawlins pun perlu try sebab usia semakin lanjut nie. TQ sharing.

    ReplyDelete
  10. Wah mmg nampak beza sebelum dan selepas. Suka tengok impak lepas guna. Mmg ketara muka lebih glowing

    ReplyDelete
  11. Wahhhh nampak ramai betul berkongsi feedback positif akn produk safi yg terbaru nie ya. Nampak gaya kena cuba nie. Packaging dia nampak classy dan elegant sebab rona warna gelap

    ReplyDelete
  12. Huda pun tengah amalkan produk Safi Expert Solution ni setiap hari, pagi dan malam. Memang serius puas hati dengan kesannya. Terbaik produk baru Safi ni, recommended!!

    ReplyDelete

  13. I have not tried this brand before. the products packaging is so classy though. wish to give it a try later

    ReplyDelete
  14. satu set ye semua ni.. bagusnya.. complete serum sekali tu.. tak perlu nak campur-campur dah pakai kan mimi.. sebab dah ada satu set.. yang mana habis je beli baru .. heee

    ReplyDelete
  15. Safi sekarang dah kuarkan macam2 produk kan? Bagus lah sebab safi ni mmg dah lama dan terbukti bagus

    ReplyDelete
  16. Oh wow Safi has come out with a new range. I have not try it yet, the packaging is very elegant and classy.

    ReplyDelete

Sponsor

Comments