Monday, 22 October 2018

Maira Ruffle Cotton Voile


Sesuatu nak diungkap, tapi tak terluah..
.
.
Takpe, kita simpan je diam diam.
Tapi..
Ada satu yang kita tak boleh nak simpan sorang-sorang.
Kita suka sangat dengan Maira Ruffle Cotton Voile ni. Rasanya warna kita pakai ni  - Deep Lichen Green kot. Ke warna seaweed. Ntah la..
Sebab beli pun tahun lepas. So tak ingat sangat dah. 
.
.
Kalau ada yang tanya, selesa ke tidak? Of course la selesa. In shaa Allah nak tambah stok sikit. Dia bermaterial cotton. Tapi cotton dia tu macam lain sikit. Tapi tak panas bila pakai. Yang best sebab senang nak bentuk.
Sekarang ni, Benang Hijau tengah ada promosi untuk mereka yang gemar dengan sesuatu yang berwarna merah jambu.
.
.
Jom dapatkan stok yang berwarna pink dengan diskaun harga 20% off.
Boleh whatsApp saya selaku Agen Sah untuk membuat pembelian juga.
.
.
www.wasap.my/601124181178
.
.
#AgenSahBenangHijau
#MairaRuffleCottonVoile


11 comments:

  1. memang terbentuk sungguh. Mimi dan bawal tak dapat dipisahkan gitu ^_^

    ReplyDelete
  2. Keselesaan tu yang penting kan.. berbaloi kalau beli :)

    ReplyDelete
  3. Lama tak usha Benang Hijau..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Akak kalau tudung mudah pakai dan terbentuk memang akak suka

    ReplyDelete
  5. Cantik tudung nya, nampak mudah di bentuk je

    ReplyDelete
  6. suka tudung yamg mudah dibentuk jugak.. nampak kemas je mimi pakai.. kalau kainnya jenis lembut lagi la teman suka

    ReplyDelete
  7. Nampak selesa! Emi lama dah tak menyopping tudung hehe

    ReplyDelete
  8. Yg penting selesa kan? Tp tgk kain tu mcm best jee... Mudah bentuk .

    ReplyDelete
  9. Warna memukau, patutulah suka ye. Tapi baru perasan dah lama x nyoping tudung ni

    ReplyDelete

Sponsor

Comments