Sponsor

Friday, 12 January 2018

Review : Pillow By Printcious

Review : Pillow By Printcious



Assalamualaikum.. Hi readers!

Waktu gini baru berkesempatan nak menaip kat blog kesayangan ni. Haritu terhold sekejap entri review tentang barangan yang saya order di printcious. Sebelum ni saya ada share kan tentang "Bagaimana Cara  Untuk Shopping Di Printcious".

Untuk entri kali ini, saya nak share kan hasil yang saya terima setelah saya membuat tempahan tentang barang yang saya inginkan.

Haritu saya dah bagitahu kan yang saya designkan bantal. Kenapa bantal? Kenapa taknak pilih barangan lain? Sebab bantal boleh dipeluk peluk. Hehehe..

Kali ini hasilnya sangat sangat saya berpuashati. Sebab? Gambarnya full cetakan tau pada kain. Bukan macam sebelum ni. Sikit je cetakannya. Sepenuhnya ruang pada kain dicetak. Memang best la terpampang gambar kita tu disitu.


Untuk kali ini, saya letak kan gambar 4beranak sempena ulangtahun perkahwinan yang ke-4. Terpampang penuh muka kitaorang 1 family. Best sangat dapat designkan gambar sendiri pada barang yang kita inginkan. Jadi barang tu memang sangat bernilai la pada diri kita kan.

See, cantik tak? Cantik tak?
Hehehe.. Suka sangat dengan bantal ni. Rasa macam '' waaaaaa, terkagum sekejap tengok bantal ni"..

So, Kalau korang pening kepala pikir kat mana nak buat tempahan tu, apa kata korang singgah je web rasmi printcious tu ye. Mudah, dan cepat juga penghantaran nya. Selamat mencuba!

Korang kalau berminat, jangan lupa tau terjah www.printcious.com

12 comments:

  1. Comelnya haha. Emi dulu teringin nak tempah pillow macam ni. Tp end up tak buat pun.

    ReplyDelete
  2. Cantik kan mimi.. Dulu zaza pnh bt cetak bantal pastu stop.. Ni tgk kt printcious lawa2 la

    ReplyDelete
  3. Cantik... Berbaloi tempah. Full pulak tu cetakan gambar dia 😀

    ReplyDelete
  4. Uissshh..cantikk... Dulu penah buat tshirt dgn printcious mmg best..hehe

    ReplyDelete
  5. Cantiknya, nanti kawin nak buat letak gambar kawinlah

    ReplyDelete
  6. Wah cantiknya mimi. Kualiti pun bgus. Akak ada gak order bantal dlu

    ReplyDelete
  7. CCL selalu tempah tshirt dengan printcious . Kualiti printing memanh berkualiti .lepas ni boleh try printing pillow ni

    ReplyDelete
  8. Cantik sgt..buat perhiasan ni kiut

    ReplyDelete
  9. Cantik dan personalise bantal ni. Nak tempah jugak lah..

    ReplyDelete
  10. Wa.. mcm best je.m x pernah order pillow.. pernah order mug je

    ReplyDelete
  11. Tiara siapa boleh rampas batal no dah haha

    ReplyDelete

Comments