Sabtu, 26 Ogos 2017

Muhammad Zhareef is Turn 8Month

7:24 PG 1 Comments

Muhammad Zhareef is Turn 8Month

Assalamualaikum.. 
Rasanya jarang sekali nak bercerita tentang anak bujang hero kesayangan sorang ni kan!..
Tak tahu la kes mamanya malas ke, mamanya terlalu busy!

Khamis, 24 Ogos 2017

Rahsia 3 Jenama Penapis Air Yang Terkenal Di Malaysia.

12:40 PG 2 Comments


Rahsia 3 Jenama Penapis Air Yang Terkenal Di Malaysia.

Penapis Air telah menjadi salah satu keperluan yang tinggi nilainya yang mesti terdapat pada setiap rumah! Syarikat mengenakan bayaran yang sangat tinggi untuk penapis air mereka kerana biasanya datang dengan perkhidmatan tambahan yang mereka berikan selepas jualan! Itulah sebabnya kami mahu Anda Memilih dengan bijak dan tidak membuat keputusan yang salah.

Ahad, 13 Ogos 2017

Brownies!!

9:08 PG 9 Comments

Brownies!!


Assalamualaikum. Morning. Okeh. Pagi ni bersemangat nak update entri lagi. Hehe. Selagi ada mood, kita taip. Tak kisah la dalam 1 hari ni berapa entri bakal keluar. 

RAJIN-MALAS | MALAS-RAJIN

7:06 PG 0 Comments

RAJIN-MALAS | MALAS-RAJIN


Assalamualaikum.. Selamat pagi. Selamat berhujung minggu. Blog dah beberapa hari senyap. Sebenarnya banyak je boleh ditulis. Tapi tu la.. Rajin-Malas. Malas-Rajin. Rajin ambik gambar. Tapi malas nak watermark. Malas nak menaip, tapi rajin nak berkongsi. Ehhh macam mana tu. 

Isnin, 7 Ogos 2017

Pencarian Bloglist OGOS 2017

10:13 PG 38 Comments

Pencarian Bloglist OGOS 2017 

Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Pagi ni tergerak hati pulak nak buat segmen bloglist.. Ehhh, pencarian bloglist baru. Last buat rombakan bloglist ni tahun lepas. haha.. Masa tu belum bersalinkan Zhareef lagi rasanya. So, dah lebih 6 bulan pun kan.. Apa kata kita cari kengkawan baru yang aktif..
Eleehh, tuan rumah sendiri pun tak aktif mana kan. kekeke..

Jumaat, 4 Ogos 2017

Instant Shawl Giveaway By Mamapipie

5:27 PTG 4 Comments

Instant Shawl Giveaway By Mamapipie

Assalamualaikum.. Selamat Petang.. Petang ni ambil mood sikit join giveaway.
Rasa macam dah lama sangat saya tak join mana-mana GA kan?
Kalau korang ada buat GA, mai la jemput saya.. hihihi

Healthy Homemade Condiments By Kravve

9:23 PG 1 Comments

Healthy Homemade Condiments By Kravve

Assalamualaikum.. Hai readers..
Maaf la agak lambat sedikit nak share tentang suatu makanan sihat ni kepada semua.. Sorry, agak busy sikit sejak kebelakangan ni. Jadi harini saya kena juga share tentang info ni.
Saya dah try. So, apa kata saya share info ni kepada semua agar kawan-kawan yang lain pun dapat mencubanya juga.

Khamis, 3 Ogos 2017

Nasi Ayam Simple & Sedap

11:43 PG 3 Comments

Nasi Ayam Simple & Sedap


Assalamualaikum.. Hai Readers!
Ni cerita semalam. Teringin sangat sebenarnya nak buat nasi ayam sendiri. Selalu nak makan nasi ayam je mesti tunggu balik ipoh mak masak. Sebabnya takut nak buat sendiri. Kut tak menjadi ke apa. Ehehe.. Belum try dah takut kan.