:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 16 Ogos 2017

PEREMPUAN KAN!



PEREMPUAN KAN!


Assalamualaikum.. Morning semua..
Semangat betul pagiak  ni nak meng-Update blog. Cuaca pun dingin je. Alaala di Cameron Highland gitu.. Ewahhh!.. haha


Saja nak share disini..
Perasan tak kalau dah namanya perempuan ni memang macam tu la gayanya.. Baju penuh almari still kata takde baju! haha

Adat la tu kan..
Kadang orang perempuan ni cepat jemu lemauuuuu je tengok baju yang sama. Sebab tu ada je majlis, mula la tekial-kial nak beli baju baru..
Pastu kalau masa kuar dating pun, tak kan nak pusing-pusing baju tu je kan. Walhal dating sebulan sekali je. hehe






Saya ni pun sebelum ni baju memang kurang. Memang pusing-pusing redah la pakai baju sama je.. Tapi sejak join #TeamAuroralicious tuuu kan, boleh dikatakan asik la nak berbaju baru. Tapi tetap juga confius baju mana nak dipakai. haha

Then sejak jadi Autorized Agent Feedmilk Wear pun, asik laaa nak bershopping brand tu.. Yela, keperluan mak-mak menyusu kan, senang bila ada baju #SelamberSelak ni.. Pergi mana-mana senang nak susukan baby. Nak-nak baby direct feeding kan.. Kalau ada mommies nak kita tolong belilan, meh la Pm whatsApp saya terus. 

Autorized Agent Femilac & Feedmilk Wear
Nur Syamimi - 011.24181178

9 ulasan:

  1. walaupun baju dalam almari dah penuh , tetap pagi-pagi sebelum pergi kerja tak tahu nak pakai apa..orang lelaki pakai je mana yang ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju sangat-sangat. teringat masa zaman kerja dulu, buka almari, pastu blurrrr je tengok kain baju yang ada. hihi

      Padam
  2. Saya baju dah lama tapi suka pakai, bini pula risau... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la.. selalu tengok orng lelaki macam tu la. senang & simple je. hehehe

      Padam
  3. huhuhu.. Teman pun kalau masa kerja dulu macam tu gak.. hari-hari fikir nak pakai baju apa.. last2 ada uniform ofis. terus tak pening2 dah.. heee

    BalasPadam
  4. Biasa la perempuan...mesti nak nampak sentiasa cantik

    BalasPadam
  5. Kadang2 tak sengaja teeswbut juga ayat Tu. Padahal Baju pakai sebulan pun boleh tanpa ulang

    BalasPadam
  6. Bagusnya baju selambaselak tu. nak usha la nnt


    Jemput baca rawatan untuk cyst terutama buat ibu hamil yang mempunyai cyst

    BalasPadam