Friday, 17 October 2014

Sample Drypers

Assalamualaikum… Selamat sejahtera..

Sejak ada Zahra ni, kalau nak update blog kena sepantas kilat. Karang kalau dia dah bangun, nak kena godek-godek dia. Jadi blog harus diketepikan dulu..

Anak didahulukan.. blog diketepi kan.. *sekejap* hehe

Ni cerita 2minggu lepas barangkali. Maklumlah, sejak ada Zahra, segala cerita yang nak dikongsi harus di pending-pending. Biasalah dah jadi mak orang ni kan..

Pampers ni dapat tak ingat sebab apa. Haha!.. rasanya haritu dapat email. Minta jawab survey rasanya.. pastu dah jawab, takde la fikir akan dapat benda alah ni.


Tup-tup sampai umah. Nak kata request sample, rasanya sample dah lama dapat dah.. tapi entahlah.. tak ingat. Haha.. benda dah lama kan..


Ni namanya rezeki anak..

Review :

Buat masa ni zara memang pakai drypers.. alhamdulillah, sehingga ke harini produk ni serasi dengan kulit dia. kalau dia kencing pun tak terasa la basah lenjun. cuma belah depannya terasa berat sikit la, tapi ianya kering.

kalau zara beyak, tapi tak perasan, kalau cuci terlambat sikit pun kulitnya takde la merah-merah. alhamdulillah.. ternyata produk drypers yang terbaik buat zara pada masa ni..




14 comments:

  1. sama kita pun rajin requesrt ni.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. Sue campur2 pampers pet2 atau cloth diapers^^

    ReplyDelete
  3. Bila dah jumpa yg serasi senang
    Dpt free ni rezeki Zahra jugalah.

    ReplyDelete
  4. Kan2..cik mah pun..mcm dpt 2 kali..

    ReplyDelete
  5. Anak pertama akk sesuai pki drypers jer...anak no 2,3 sume boleh..haha .

    ReplyDelete
  6. ciksu pon dpt gak.tp itu ciksu yg minta sample.sampai xsama dgn beg ladybird tu..

    ReplyDelete
  7. wah, nanty dah kawen ade anak, kite nak try drypers la nnty ^^

    ReplyDelete
  8. Rajin jugak sis request sampel. Saya pun rajin tapi request benda lainlah sebab saya belum ada baby lagi. Heheh.

    ReplyDelete
  9. Ank sy mmg serasi dgn drypers dr dulu...

    ReplyDelete
  10. Ayu pun beli dah sikit diapers..hehe

    ReplyDelete
  11. wah ada sample dr drypers..mmg quality la klu pakai..xperlu la nak cr jenama lain hihi

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, anak saya semuanya boleh pakai. Sekarang ni pakaikan dia pamper pants. Senang sebab dia dah mula lari-lari..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments