Saturday, 18 October 2014

Sebulan @ 31hari

Assalamualaikum.. Selamat tengahari..

18.09.2014 - 18.10.2014

Syukur alhamdulillah.. Harini my chinta hati dah genap sebulan.. Ya allah, kejap je masa berlalukan..

Rasa macam baru je bersalin.. Rasa macam baru je beberapa hari lalu tempuh detik-detik dalam labour room.

Setiap hari belajar memahami si kecik ni.. Belajar memahami karenahnya, ragamnya..


Setiap hari melihat pembesarannya.. Moga-moga zahra menjadi anak yang baik, yang sentiasa memudahkan tugas mama dan daddy..


*awal nov nanti ye saya publish gambar zahra yang sebenar*
:-)

18 comments:

  1. semoga zahra teros membesar dgn sihat!
    =)

    ReplyDelete
  2. lame x singgah sini...dah ade baby dah...tahniah2.. :)

    ReplyDelete
  3. Sekejap kan masa berlalu. Tengok2 dah sebulan umur Zahra. Alhamdulillah. Lepas ni... Turn akak pulak.

    ReplyDelete
  4. alolo..tak sabar tengok muka baby..singgah follow sini..^^

    ReplyDelete
  5. Msti comel ni yg x sbr sungguh nak tgk

    ReplyDelete
  6. Sekejap je kan rasa..tgk2 ank dah besar.

    ReplyDelete
  7. yeeeayyyhhh ayu tggu awal november nantii

    ReplyDelete
  8. Semoga Allah permudahkan segalanya,in syaa Allah...Aamiin Allahumma aamiin ^^,

    ReplyDelete
  9. Sekejap je masa berlalu. Tak sabar tengok gambar Zahra

    ReplyDelete
  10. Ala2..comelnyer..kejap je kan dah sebulan..

    ReplyDelete
  11. Bestkan ada baby..ni yang teringin nak baby lagi ni.

    ReplyDelete
  12. smoga jadi anak yg solehah ya zahra..xsbr nak tgk awak mmbsr..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments