Tuesday, 26 August 2014

Sample Pampers Free

assalamualaikum..

ni cerita sebulan lepas juga. malas betul kan nak update awal-awal. yang ni tak update awal pun sebab barang ni sampai kat ipoh. raya haritu minta adik bawakan masa balik kampung.
tetiba bulan puasa haritu terlebih rajin. hihi..

isi form mana-mana yang boleh tuk dapatkan sample free.. hehehe.. dah nama pun free kan.. siapa yang tak nak. betul tak?


dapat 2 pek pampers baby. 1 pek tu ada 4. boleh la kan buat tambah-tambah. sambil tu kita gunakan nanti kita tahu ketahanannya macam mana. pihak dorang pun minta bagi feedback balik. tunggu baby i keluar dulu ye.. baru dapat bagi feedback.. hihi

pastu bila kita sign up, dapat beg comel ni tau..


comel je beg ladybird ni. kecik je begnya. jadilah kan.. 

kalau ada mummy-mummy yang nak sample ni, sila la terjah sini >> http://www.drypers.com.my << ye.. 

^_^

40 comments:

  1. Lya blm ada baby tpi blh juga kan sbb brusaha nak jdi mummy hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blh.. Cpt2 tau sign up.. Beg ni sementara stok masih ada.. :)

      Delete
  2. menariknyaaa mimi. Nak sign up jugaklaaa heheheh. Beg tu cntikk

    ReplyDelete
  3. gak, free pun, boleh pakai kan, boleh jugak jimat belanja sehari, sepeket tu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup. Betul.. Jimat belanja shari kita.. :)

      Delete
  4. Assalamualaikum mimie, kita pun dah dapat beg ladybird tu minggu lepas. memang comel. Adam memang pengguna drypers. tak leaking even guna lebih 5-6jam tau. hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm sheila.. Comelkn beg tu wlpn kcik je.. Blh la buat isi brng bby tuk kuar jln2.. :)
      Tu la.. Hrap2 nti bby kta pn srasi dgn prduk ni..

      Delete
  5. mimi..ira pon dh sign-up ari tu tp blom smpai lg beg nye..^_- all d best mimi..smoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo.. Yeke.. Hrap2 la stok beg tu masih ada.. :)

      Delete
  6. ehh..bestnya dapat sample free comel gitu...nak terjah jugak la...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..comel beg tu..:)

    ReplyDelete
  8. comey beg lady bird itu..nak sign up gak lah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sign up cecepat tau azie.. Tkut hbis stok nti.. :)

      Delete
  9. akak memang pakaikan Ash HUGGIES Total Protection, packaging warna merah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo.. Yeke kak.. Mmng ok la prduk ni eh.. Sy ingt nk teruskn pn nti ngn prduk ni..

      Delete
  10. Beg ladybird tu sgt comei!! Akak dulu dt baju free...kali ni beg plak..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel sbb dia kecik je kak.. :)
      Oo.. Dlu bju eh.. Msti bju tu comel jgk kn.. :)

      Delete
  11. Mende free kan. Hehe. Takde anak lagi, maka takleh la nak sign up. Beg tu comel. Leh wat beg gi taska. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmng comel.. kecik je.. ;)
      blh la nti bawa g jalan2.. ^_^

      Delete
  12. Mimie...entry kita sama....hehhee....bestkan dapat free..hehe..

    ReplyDelete
  13. ala...comelnya beg ladybird tu! hehe :)

    ReplyDelete
  14. Free sample ... Memang best kan... Mesti xsabaq nak cuba utk baby kan ^_^

    ReplyDelete
  15. Nak nak nak... Hihi. Nk try la gk.

    ReplyDelete
  16. nasib baik ank ank akak xpakai drypers dh kalo x memg akak sign up

    ReplyDelete

Sponsor

Comments