Monday, 25 August 2014

Hadiah Sebagai Pengomen Tegar


assalamualaikum..

ni cerita dah basi sebenarnya.. dah bape bulan berlalu pun.. T_____T
rasanya cerita bulan 4 ke bulan 5 ntah. lupa dah.. masa ni kak farah a.k.a +mrs. secretary pos hadiah ni. saya bagi alamat di ipoh. sebabnya baru pindah gemas. jadi tak tahu macam mana keadaan kat sini.

so bila pos kat ipoh, bulan 6 dah penghujung baru balik sana. pastu ambik bawa ke gemas ni. pastu penyakit malas dah datang, langsung tak update pun kat blog. tapi ada inform kat kak farah kan kak.. nak whatapps takde nombor fon la pula.. hehe

actually saya suka je masuk blog kak farah ni. best. ngan kisah dia berjalan sana sini tu yang syok nak baca tu. rugi tau kalau tak kenal dengan kak farah ni. dia peramah orangnya.. :)

so kalau nak kenal ngan kak farah, terjahlah blog beliau ye.. ^_^

15 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah mimie, akak tumpang happy untuk mimie...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Sya Mimie....
    Lepas ni nak terjah blog dia plak...

    ReplyDelete
  3. Tahniah mimie. Eka tak berkesempatan lagi nak buat hadiah pengomen tegar ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih eka.. Ni pun kita terima dari orang.. :)

      Delete
  4. tahniah.. boleh terjah juga nanti..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mimie, sheila pun dapat. rasanya dah up entri pasal ni. hehehe taniah dear ~~~

    ReplyDelete
  6. tahniah..cik nor pn dapat gak..:)

    ReplyDelete
  7. wahhh nampak keychain bali tu...hehe >.<

    ReplyDelete

Sponsor

Comments