Showing posts with label apa-apa ajelah. Show all posts
Showing posts with label apa-apa ajelah. Show all posts

Saturday, 8 November 2014

Keywords Popular??

8:24 am 10 Comments
Assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Salam pagi sabtu semua.. Masih tido lagi ke? Yuk, bangun awal.. :-)

Pagi ni berkerajinan nak check nuffnang.. Banyak yang on going.. Tapi, bak kata kawan kawan lain, amaunnya 'mandul'.. Mandul pun mandul la.. Janji ada juga yang masuk buat tambah tambah kan.. 

Tetap juga rezeki. Terima je la dengan hati yang ikhlas.. :)


 *awak ker jieha tak kite.... 2 gaduh balas '????

Ehhh, sembang apa ni kat blog kita?? Haha :p

Dan yang saya perasan ramai yang search resepi 'bihun goreng'.. Waaaaaa.. Pames betul resepi 'bihun goreng' ye.. Tu makna nya rakyat kita suka makan bihun goreng tak kira masa.. Ye dok? :p



Ok la.. Sharing sebagai senda pagi.. ^_^

Friday, 7 February 2014

Props ?? ..

11:54 am 31 Comments
Assalamualaikum & selamat tengahari semua.


orang ber-props, kita pun nak juga. hehe.. layankan aje lah.. ni pun saja-saja buat tuk cousin tunang 01 feb haritu.

ok la.. nanti kita cite lain ye.. kerja banyak. badan tak sihat lagi.. adeh.. rasa nak cuti landing-landing kat umah je.. hukhukhuk..




* dah lama tak blogwalking kan? jangan mara tau.. nanti dah okay semuanya kita terjah. maaf sangat-sangat.. -_-

Monday, 3 December 2012

Kenapa Jadi Macam Ni???

3:30 pm 11 Comments
assalamualaikum..

Petang ni sambil buat akaun, sambil tu blogwalking juga..

Tapi....!!

Tensionnya bila blog yang nak dibuka tu kuar camni :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


haaaaa..napa la jadi camni....??? camner la sy  nak follow balik kalau sampai 5kali refresh pun kuar gitu..

erm...seteresssss dibuatnya..

Sapa boleh tolong napa blog tu jadi camni??

Friday, 31 August 2012

Kemerdekaan

1:42 pm 0 Comments
assalamualaikum..

salam kemerdekaan ke 55 tahun!.. =)

syukur sangat-sangat dapat hidup dalam bumi & berada di negara yang aman macam ni..

juga sangat bangga dengan en.tunang yang bertugas kerana negara..  =)


minta izin 'curi' gambar ni ye en.tunang.. kira halal la ye sebab ada muka sy di situ.. :P

Saturday, 16 June 2012

Remote Tv?

6:39 pm 0 Comments
assalamualaikum..


ni kisah semalam masa pergi pasar malam..
masa tu jalan kaki..tetiba je masa lalu kat depan orang jual barang-barang apa ntah, ada la sorang pkcik ni umur macam akhir 40an cakap, remote Tv ada x??


saya pun terkesima jap..dah la pkcik tu cakap selamba je sambil pusing ke belakang..


apa lagi, terus terkejut pandang adik..adik pula bukan main lagi gelak..!..


serius, masa tu memang terkejut..tak tahu la kut-kut dia nak tanya wife dia ke apa kan..tapi boleh pula tanya lagi sekali kat saya..


masalahnya disini, muka saya yang cute lagi comel ni (perasan) ada ke rupa orang jual remote tv??..haha!.. sambil jalan asik gelak je..
adik siap perli lagi..jangan nanti dia jumpa ko, dia minta remote Astro pula!..haha..


tak tahu la orang lain perasan ke x..agak-agak la pakcik..saya ni rupa orang jual remote ke..kan saya baru je sampai kat pasar malam tu..malu okeh, walaupun xsengaja..haha!


tak tahu la korang yang baca ni rasa-rasa macam lawak ke tak, yang pasti situasi tu memang lawak gila..dengan airmuka pakcik tu sekali..


erm..sabar je la kan.. ;-)

Tuesday, 8 May 2012

pau yang comel

2:12 pm 0 Comments
assalamualaikum...


korang dah makan ke?..i lapar ni..hari ni bawak bekal kuih pau yang comel ni je..


sapa suka makan pau ni?..comel kan..rasa x sanggup nak makan dia..hehehe

Friday, 7 October 2011

demam & metro

9:54 am 0 Comments
assalamualaikum..


slamat pagi sume..
hri ni macam mana?..shat ke?
sy x bape nak sihat la..sakit tekak dah menyerang..
biasa la kan..nak hapuskan dosa-dosa kecil..btul ke?..
:)
erm, btul ke x, xthu la..cuma ingat gitu2 je la masa ustaz slalu ckap time sek dlu..
actuaaly xla bape truk sangat..tp d sebabkan mood nk g keje macam xde, so bgthu bos ambik cuti hari ni..  :)  Shuke dia ye.. :-P


erm..sebenarnya nak tanya korang, korang slalu x kena mara dengan sesuatu perkara yang korang sendiri pun xkan pasti ianya akan terjadi ke x?
cite nye macam ni..
hari ni sy x g keje kan..so, kalau keje msti sy kena beli paper metro hari-hari..
sebab nya boring kalau xbeli sebab dah terbiasa & ada juga la tahu perkembangan dunia kan.. 
ceh..dunia la sangat..baca pun kadang x habih..
ok, di sebabkan hari ni xkeje, so xde la paper metro yng sy beli..
tadi mak g kedai..so sy pesan la skali beli paper metro..pastu abah pula kuar ntah kemana, balik-balik bawa paper utusan..mak pun beli yang sama..sebabnya metro xde..
pelik juga la napa metro xde..slalu bnyak je sampai ke petang..cnfius-cnfius..


nak d jadikan cite, mak balik bising-bising..padahal sy xsure lg tntng apa..tp dok sebut2 nama kita..
then bila tnya pasal paper..adoi..kalau la sy thu abh balik nk beli paper skali, xde la sy nak suh beli..
masih salah sy juga ke?..tp sy memang xtahu menahu..adoi..masalah betul kalau sy x g keje ni kan...
macam ni sakit-sakit pun kena juga la g keje tuk elak kan macam ni..terbeli paper 2x yng sama..  :(
harus pegi keje kerana paper???






sekian untuk bebelan hari ni..tima kasih..  :(

Sponsor

Comments