Swab test

Friday, 25 June 2021

Swab Test | Assalammualaikum, hai readers..

Masih sudi singgah baca ke tu.. Takpe la.. kita usahakan share untuk tatapan hari akan datang.. 



Lepas kisah Lockdown tiba tiba dan kena pakai gelang pink yang super duper mahal tu, keesokan harinya kami semua diarahkan untuk buat Swab test. Cik mimi okay je. Memang ready mental & fizikal sebab dulu masa sakit ketumbuhan kalenjar airliur dah macam macam kena buat kan. 


So bila dengar swab test ni takde la nak pikir lain. Kecuali serah diri tuk percepatkan proses seterusnya. Cuma kesian anak anak je la. Sebab kena paksa kan buat semua ni. 


Actually bukan kami je satu family. Tapi ada beberapa lagi family lain yang kena buat swab test juga. 



Swab test just buat drive thru je depan resat kem sini. Memudahkan..


So habis swab, terus la balik rumah kuarantin macam biasa dekat rumah. 

1 comment

  1. ye betul, swap test kesian bila kena pada kanak2. mereka pun tahu panic dan takut kalau bab2 kena cucuk hidung tu kan

    ReplyDelete