Jom Bina Kerjaya Melalui KerjaKosong.Co




Jom Bina Kerjaya Melalui KerjaKosong.Co

Assalamualaikum, hai semua readers disayangi..

Dekat sini, siapa yang masih lagi tercari-cari kerja? Cik mimi tahu, ramai adik-adik dekat sini masih berharap akan peluang-peluang kerja diluar sana kan?
Yela, cik mimi dulu pun lalui zaman "mencari kerja" ni..
Siapa la yang tak risau kan.. Nak-nak, dah dewasa, lepas untuk diri sendiri pun okay dah, betul tak?

Tapi kan, masa zaman cik mimi cari kerja dulu, memang cik mimi tak pandai tau.
Yang cik mimi tahu, daftar di SPP, SPA je tau.. Terhad sangat disitu..
Tapi, apa yang cik mimi nak share kan dekat sini, sebenarnya kan, peluang tu ada.
Tapi kita sendiri tak tahu nak cari macam mana..

So, apa yang cik mimi nak share kan dekat sini, sebenarnya bantuan dari website jawatan kosong ni boleh sangat membantu tau..
Kenapa kita nak susah payah..
Zaman sekarang zaman IT kan.. Semuanya dihujung jari..

Yang penting! Kita pandai mencari!..




Pada pendapat cik mimi la, korang layari je website kerjakosong.co ni kan, pelbagai info yang terkini boleh didapati. Jangan risau, website ni selamat untuk korang cuba cari kerjaya untuk korang. Cumanya website ni dianggap permudahkan urusan kita la..

Haaaa, nak bagitahu ni, ada tak kengkawan yang belah kuantan tu disini? Say Hi sikit..
Korang tengah mencari kerja ke tu?
Ni cik mimi nak kongsikan ni.. Korang klik je >> jawatan-kosong-kuantan ni, korang boleh tengok apa yang admin update kan disitu tentang kerjaya yang masih ada kekosongan..
Mana nak tahu, datang rezeki buat korang nanti..

Cik mimi tahu, ramai juga yang berminat dengan kerjaya beruniform ni kan?
Korang tahu tak? Dekat website ni kan, ada diberitahu tentang pengambilan-pdrm-polis-diraja-malaysia tau.. Rugi sangat korang terlepas info macam ni..
Maklumlah, info tentang kerjaya ni tak semua orang tahu bila tarikh pengambilannya kan?
So, pastikan korang follow rapat okay dengan kerjakosong.co ni..

Kengkawan semua jangan putus asa ye.. Yang penting korang kena selalu tengok di website kerjakosong.co ni sebab setiap kerjaya yang ada peluang terbuka, memang admin mereka akan update dengan segera.

So, jangan lupa okay, cepat-cepat  mohon sekiranya korang mempunyai kelayakan dalam kerjaya yang dibuka. Semoga berjaya! 










platform-forsage-untuk-kumpul-ethereum-dan-bitcoin-dengan-cepat-di-malaysia-dengan-cara-yang-paling-selamat-dan-dijamin

6 ulasan

  1. Thanks share Mimi. Keje dah ada tapi nak jugak intai peluang majukan diri

    ReplyDelete
  2. semoga mudah rezeki mereka yang mencari kerja ;)

    ReplyDelete
  3. Good sharing Mimi.. semoga dimudahkan semua orang yang tengah mencari kerja..

    ReplyDelete
  4. Good sharing kak mimi! sangat membantu untuk org yg cari kerja

    ReplyDelete
  5. Thanks for the info, will share with my nephew yang tengah cari kerja.

    ReplyDelete
  6. Info ni memang terbaik untuk yang mencari kerja

    ReplyDelete