Zhareef Turn 3

Zhareef Turn 3Assalamualaikum, hai readers..
Lama sangat blog tak berupdate kan. Kekangan masa!
Kadang busy dengan bisnes kat rumah. Macam besar sangat je bisnes tu kan.. Hehe
Tapi boleh la mengisi masa yang ada. Penat tapi berbaloi.



22 Disember 2019
Genaplah Muhammad Zhareef 3tahun. Lambat masuk usia baru. Maklum la lahir pun hujung tahun kan..
Macam tak percaya je dah 3tahun.
Kalau zara dulu, 3tahun dia dah ada adik..



Mama dorang takde raikan dengan kek pun. Kawan yang jual kek dalam kem ni dah posting ke Melaka. So cakap dengan Zhareef mama belanja pizza je eh..


Hawaiian Chicken

Deluxe Cheese

Beli juga Lava Cake pizza tu. Tapi dia taknak. Dia cakap manis. 
Banyak kali dia cakap "adik taknak kek. Adik nak pizza je"..



Alhamdulillah. Budak yang senang nak dihandle. Kadang pikir balik time besday zara dia nak jugak ada kek. Tapi adik dia ni cool je. Mujur juga dia tak kenal kek bentuk lori askar ke bomba ke apa.

Kalau tak, jenuh laaaaaaa mama dia nak mencari. 
Alhamdulillah, masuk usia 3tahun ni, mama sentiasa doakan baby boy mama sorang ni sentiasa dalam lindungan Allah.. 

Mama tahu, anak mama jenis yang macam mana. Buat perangai sikit sikit tu mama cool lagi boleh terima. Dan mama harap one day zhareef akan sentiasa protect family kita. 


cara-menjana-pendapatan-tambahan-yang-lumayan-setiap-hari-dengan-bisnes-fingo-buat-bisnis-fingo-jana-income-part-time

7 ulasan

  1. happy birthday zhareef. bila dia takde adik gitulah...kita rasa dia kecik je.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday zhareef.. Makan pizza pun sedap jgk tau hehe

    ReplyDelete
  3. Sanah helwah Zhareef. Semoga membesar dengan sihat dan berjaya di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir zhareef.. Semoga membesar degan sihat dan menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Zhareef! Wah best mama belikan pizza untuk celebrate, mesti sedap kan.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Zhareef. Lor Zhareef sebaya anak akak Adhwa rupanya.

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Zhareef, comel jer awak pose yea...

    ReplyDelete