Saturday, 2 November 2019

Happy Anniversary Ke-6

Assalamualaikum, Hi readers..
Alhamdulillah.. Harini genap 6 tahun usia perkahwinan cik mimi dengan ddy ZaraZhareef.
Rasa macam tak percaya dah 6tahun. Haha
Orang kata 5tahun yang pertama dah terlepas. Syukur Alhamdulillah. Tahun kelima dapat ujian yang sangat besar kan. Namun semua ujian Allah dah berjaya dilepasi. 

Kalau nak cerita pasal sambutan anniversary ni, tak pernah sambut. Tapi orang kata kena la ingat mengingati kan. Supaya kita sama sama saling menghargai. Walaupun dah masuk tahun ke-6, cik mimi takde celebrate pun. Cuma harini buat something yang special sikit, order kek. Haha..



Bukan sambut pun. Just tuk happy anak beranak je. Sebenarnya nak kan adanya kenangan. Tu je. Ada gambar sebab anak anak pun dah meningkat besar. So nanti dorang akan ada kenangan juga kan. 


Just gambar kenangan, kali pertama ada kek Anniversary. After 6 year, alhamdulillah, semua ni untuk eratkan lagi kebahagiaan. 

In Shaa Allah.. 

promosi terkini produk produk cuckoo di e brandstore paksu store

3 comments:

  1. happy anniversary sis. jemput jalan ke pulau tempat sy sis .

    https://melawa.cc/pulau-yang-menarik-di-malaysia/

    ReplyDelete
  2. happy anniversary mimi n suami!
    =)

    ReplyDelete

Sponsor

Comments