Tuesday, 29 October 2019

Roti Sosej Bersalut Serbuk Roti.

Hi readers..
Sementara cuti sekolah ni sempat la update blog kan. Kalau tak, waktu macam ni tengah kalit nak kisahkan zara sekolah. So esok dia dah start sekolah balik, so, memang kucar kacir balik la sekejap waktu nak update blog. Dia dah balik sekolah, telefon dia guna. Macam mana la mama dia nak update blog. 

Kisah petang semalam. 
Sekarang dah start musim hujan kan. So perut cepat je lapar. Bila dah lapar, mula la kepala ni ligat pikir, nak makan apa? 
Tak kan nak berkejar keluar kem cari makanan kan? 
So kita buat sesuatu yang simple simple aje dekat rumah.

Roti Sosej Bersalut Serbuk Roti

Roti ada, sosej ada, telur ada, serbuk roti ada. So ON aje buat roti sosej. Ni antara yang cepat dan mudah untuk minum petang kan.. 
Korang sediakan menu apa tu..
Jom kita share share menu.. Setiap hari nampak gaya kena merajinkan diri sekarang ni.

Sebab dah masuk musim hujan, dan masuk juga musim lapar 24jam. Hehehe..

2 comments:

  1. tak kisahlah menu apa janji perut anak2 terisi.

    ammi haritu JV ngan mama buat popia daging gulung. so bawak balik KL sikit utk difrozenkan

    ReplyDelete

Sponsor

Comments