Friday, 30 November 2018

⚡Contest pantas⚡ Tonton Video Bento Rilakkuma dan Menang"

Hai readers.. Selamat petang..
Sambil santai santai tu, teringat pulak dengan 1 contest ni. Mujur sempat nak join. Sebab harini last. Kisahnya pasal Bento yang Annur sediakan.

Allah.. Teruja betul kita tengok. Sebab nak sediakan bento ni pun sebenarnya memerlukan daya kreativiti yang tinggi kan? Apatah lagi kalau bento yang kita buat tu,nak bagi galakan anak makan dengan selera.

Dulu masa sebelum kawen selalu tengok mak-mak yang kreatif sediakan bento ni. Sampai kita ni ikut teruja la orang kata. Tapi ntah kenapa la sekarang ni tak berdaya kreativiti sangat. Tapi bila tengok video Annur buat tu, rasa macam nak try buat je la. Sebab budak budak ni ada masa bab makan nasi payah. Ikut mood. 

Thank you Annur sebab sharekan tentang video tu. Boleh la lepas ni try buat. Moga moga berhasil la trick tu. Hehehe

Dan bagi yang berkesempatan, apa kata join contest Annur Syuhadah tu eh.. Sebab harini last okeh! Good luck semua. And moga ada luck jugak untuk diri sendiri. 😄😄

Contest pantas


View dan komen video BENTO NASI DENGAN KAREKTOR BERUANG RILAKKUMA, dan berpeluang memenangi lunchbox berkualiti import, Boximeal anda sendiri (lunchbox seperti tertera di dalam video yang bernilai lebih RM 60++).


idea bento untuk bekal anak ke sekolah - bento beruang rilakkuma yang comel; bento comel, idea bento mudah; bekal mudah; mudah berbekal ke sekolah




Syarat penyertaan:



  • 1. Tonton video ini sehingga habis.
  • 2. Tinggalkan komen "berkaitan" pada video tersebut. (komen yang unrelated akan dikira sebagai cheating dan penyertaan anda akan disqualified)
  • 3. Copy TEMPLATE CODING dari page contest, untuk buat entri di blog bertajuk "⚡Contest pantas⚡ Tonton Video Bento Rilakkuma dan Menang
  • 4. Tinggalkan link entri di blog contest.
  • Peraduan tamat , Jumaat 30 November 2018.




3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan komen paling menarik. Dan keutamaan diberikan kepada yang subscribe channel Annur Syuhadah! ahaks~


Good luck!




1 comment:

Sponsor

Comments