Wednesday, 31 October 2018

Pink Oktober Sale di Benang Hijau!


Pink Oktober Sale di Benang Hijau! | Siapa disini peminat warna merah jambu?
Tak kira la apa sahaja barang peribadi yang ada, warna merah jambu adalah menjadi pilihan?

Bermula dari hari ini, sehingga akhir bulan Oktober ini, Benang Hijau (BH) turut sama meraikan sambutan #pinktober dan mengadakan #pinktobersale sebanyak 20% untuk kesemua produk berwarna pink. 



Pinktober adalah bulan kesedaran kanser payudara.

Jadi dalam tempoh ini kami akan berkongsi antara koleksi tudung yang berwarna merah jambu, dan akan mengadakan sale untuk produk tersebut.

Mungkin ada yang berminat untuk membuat pembelian untuk diri sendiri kan? Atau para suami ingin hadiahkan sesuatu untuk isteri tersayang? Inilah masa yang sesuai. 

Bagi yang berminat untuk membuat pembelian, boleh hubungi saya Syamimi (Agen Sah Benang Hijau) di talian WhatsApp
www.wasap.my/601124181178 untuk membuat sebarang pembelian. 
Atau, boleh singgah facebook saya Syamimi Saad untuk melihat koleksi yang ada. 



Zara Cleo Chiffon Square Scarf - Shell
Normal Price  : RM36.00 
NOW : RM28.80 



Zara Layla Chiffon Square Scarf - Rose Water
Normal Price  : RM36.00 
NOW : RM28.80 


Ranea Satin Silk Square Scarf - Flower Garden
Normal Price: RM56.00 
NOW : RM44.80 


Zara Aluna Chiffon Square Scarf - Magenta
Normal Price  : RM36.00 
NOW : RM28.80 





Zara Plain Chiffon Square Scarf - Blushing Bride
Normal Price: RM26.00 

NOW : RM20.80 


Untuk dapatkan koleksi penuh SALE boleh singgah ke Facebook Syamimi Saad ya. 🤗

22 comments:

  1. warna semua soft and cantik.

    ReplyDelete
  2. wah bestnya! ni yg buat rasa tak sabar nak tunggu gaji ni. harap sempat la nak grab. hehehehehhe

    ReplyDelete
  3. benang hijau ni memang feberet jugak selepas kenanga haha.sebab dkt benang hijau semua tudung2 instant kebanyakannay so sesuai sgt utk diri ini haha

    ReplyDelete
  4. Pink is Cute...not my favorite colour but I don't mind buying for friends

    ReplyDelete
  5. i have one shawl fm benang hijau. lama dah pakai produk ni.. not bad.. mencari juga mana entah shawlnya.. hehehe..

    kena cari balik.. suka warna dan design dia

    ReplyDelete
  6. Hurrmm ni kalau orang perempuan buka memang akan mesti tak tengok akan beli satu juga hehehee sebab cantik dan kemas tengok model tu pakai dan harga boleh tahan murah...

    ReplyDelete
  7. Wow !!! model dia look lovely. Pattern dia simple je and color tu sweet and soft je. Sedap mata memandang. Harga pun murah.

    ReplyDelete
  8. Ramai juga online boutique buat sale sempena pink october campaign ni. Dulu Ana rajin beli tudung BH. Senang bentuk. Tp skrgg banyak design yg cantik2.

    ReplyDelete
  9. Cantik-cantik semua koleksi tudungnya tu !! Dahlah warna lembut. Alahai tapi yang paling kita berkenan itulah Ranea Satin Silk Square Scarf - Flower Garden.

    ReplyDelete
  10. Sweetnya color-color tudung ni. Bila model tu gayakan bertambah cantik nampak tudung tu, ni yang buatkan terasa nak beli ni, harga pun not bad gak

    ReplyDelete
  11. cantiknya tudung dia..warna pink, corak menarik, simple je..haishh tergoda weii..hahaa..Kena grab satu ni bila tengah ada sale ni..hehee..

    ReplyDelete
  12. Wahhh cantiknye tudung-tudung dekat atas tu.. Nak terjah nanti..menarik dan mengoda sangat.

    ReplyDelete
  13. Rawlins memang suka produk BH sebab pernah beli baju kat situ. Kemas dan teratur je jahitannya. And saya doakan kejayaan Pinktober Sale

    ReplyDelete
  14. Cantik2 betul yer tudung keluaran BH. Suka dengan nama jenama nie sbb unik. Plus, BH nie sgt digemari oleh wanita2 di luar sana. Even kakak sy pon suka beli tudung dri BH. Kualiti nya terbaik kata dia. Okay sy akan war2kan pasal promosi nie pd dia. Confirm dia suka

    ReplyDelete
  15. Fuh benang hijau eksklusif!! Kalau ada bidang 60 syaza dah rembat satu dua ahaha. Ke memang dah ada bidang 60 skrg BH punya ni mimi? 😅

    ReplyDelete
  16. Banyak tudung2 yang lawa dan cantik cantik ni.. Boleh rekemen kat kesayangan ni..hehee

    ReplyDelete
  17. wah... cantiklah all the tudung. make a person ayu dan manis. since i have friend's birthday party to go.. think i should buy this for her!

    ReplyDelete
  18. Lia peminat pink suka sangat warna tu. Eh tudung tu semua lawalah koleksi dia. semua ada diskaun menarik. Kena grab cepat sebelum habis ni

    ReplyDelete
  19. Cantik la warna2 dia..so soft n sweet...nnt nak.beli la pairkan dengan i punya sugarscarf inner...mesti sweet

    ReplyDelete
  20. Wahh!! Cantiknya design2 keluaran BH nie.. bersorak2, lembut n sejuk mata memandang.. boleh la AM sambar dlm 3 helai tudung cenggini

    ReplyDelete
  21. cantik-cantik corak tudung BH ni ye.

    ReplyDelete
  22. lawanya tudungnya... berkenan la tengok

    ReplyDelete

Sponsor

Comments