Friday, 17 August 2018

Anak Askar Kan..


Anak Askar Kan.. | Selit cerita pasal Zhareef la harini. Rasa macam dah lama tak story pasal budak budak kan. Kali ni cerita pasal si bujang Zhareef la. Budak banyak akal orang kata. 

Zhareef ni kan boleh dikatakan setiap bulan mesti potong rambut. Senang kata, rambut dia takkan panjang lebih sampai ke telinga kalau tengok dari tepi. Rambut depan belakangnya pun sama. Ddy dia pun sama. Tiap bln pun potong rambut. Kadang tengok macam tak panjang mana pun, tengok tengok dah pendek. 


Biasa la. Askar kan. Mana boleh berambut panjang. Dan sekarang zhareef pun kena ikut rentak macam tu. Rambut nampak panjang sikit, dah kena tebas. Anak askar kan.. Hehe

Mama dia pun tak berkenan nak berambut panjang. No kpop style. Mama dia tak berkenan sebab rasa rimas. Lagipun zhareef tak sesuai je nak style macam tu. Selalu tengok bila lepas potong rambut dia nampak selesa. Baru la betul anak askar follow gaya askar kan? 
Hihi

Macam mana sekalipun, mak mak mesti ada gaya tersendiri untuk anak lelaki kan? Anak perempuan pun sama. Macam saya teringin juga nak buat style kelainan pada zhareef. Tapi bila rambut dia panjang sikit tengok dah rasa rimas. Memang potong gaya askar je la. 😄



14 comments:

  1. mana tumpahnya gaya kalau tidak ke rambut anak :D

    ReplyDelete
  2. Rajin mommy dia jaga rambut,, setiap bulan pi potong rambut tu...ehehe :)

    ReplyDelete
  3. adik sha dulu pun tiap bulan potong rambut hahaha botak je manjang

    ReplyDelete
  4. hahahaha...kena training daripada awal...jgn time sekolah nnt nak buat hal simpan rambut panjang..ihikkk

    ReplyDelete
  5. hehehe hair style sama tapi bagus.. kemas tengok =)

    ReplyDelete
  6. Samalah macam suami akak mimi..dia pun poting rambut anak macam style askar jugak..katanya nampak kemas

    ReplyDelete
  7. Nampak hensem dan bergaya..orang laki memg tak hensem bila rambut panjang..hehee..good boy

    ReplyDelete
  8. Kemas rambut pendek.. tapi, come jugak sesekali rambut dibiarkan panjang sikit. Hihi

    ReplyDelete
  9. Cukup bulan ni nak potong rambut anak2 ppuan kami..rimas tgok..x reti nak sikat pas mandi..hahaha

    ReplyDelete
  10. Rambut baru ke, nak Raya ni kena kemas kan

    ReplyDelete
  11. Wah dah hensem dah anak bujang mimi

    ReplyDelete
  12. Kemasnya sicomel ni, anak bujang kita suka bergaya, rambut nk style jerkkk

    ReplyDelete
  13. bentuk muka zhareef tak sesuai rambut panjang kot.. kalau macam harraz lak tak sesuai pendek sebab dahi nya luas. kikiki

    ReplyDelete

Sponsor

Comments