Monday, 16 April 2018

16.04.2018 Ulangtahun Kelahiran Ke-30

16.04.2018 Genap 30tahun | Assalamualaikum.. 
Selamat pagi.. Syukur Alhamdulillah, hari ni bertambah satu lagi usia buat mama ZaraZhareef. Tahun ni tahun pertama pegang angka 3series dah. 

Alhamdulillah, bangun pagi ni takde terpikir apa. Cuma terpikir, harini besday ke-30 dah. Macam tak percaya. Makin berganjak usia. 

Seperti biasa, ddy ZaraZhareef takde nak wish pape. Sebab selama kenal pun tak pernah sekali pun dia ucap. Masuk usia 30, kena matangkan diri. Seiring dengan usia. Tak perlu rasa tersentap. 
Dan tahun ni juga berjaya paw ddy ZaraZhareef belanja renew lesen. Haha..
Okay, kira hadiah mahal juga tu kan?
Tanpa lesen, patah kaki nak drive sana sini. Kihkihkih


Dulu pernah ada satu impian.
Masuk usia 30 tahun, kalau boleh nak ada 2 orang anak. Alhamdulillah.. Allah makbulkan hasrat tu. Moga peningkatan usia ni, Allah berikan kesihatan yang baik. Sesungguhnya demi menjaga amanah amanah yang Allah kurniakan.
Next baby? In Shaa Allah. Plan tahun 2020 la kut ye. Hehehe
Dan masuk usia ni, harapannya makin cantik.berseri la hendaknya.. Ehhh boleh ke impian nak cantik? 
Haha.. cantik itu subjektif. Tapi wajib untuk tatapan suami sendiri kan?

Semoga diperluaskan lagi pintu rezeki, semakin gigih mendapat tawaran kerja even hanya sebagai seorang Blogger! Kerana seorang Blogger juga merupakan seorang yang bekerjaya. Saya bahagia bergelar seorang blogger. 

Dipermudahkan Allah untuk menjalani liku-liku kehidupan. Amen..

Moga Allah berikan yang baik baik, jauhkan dari perkara yang buruk buruk. 

Kita hanya manusia biasa, tak tak terlepas dari segala pelbagai cabaran hidup. 

8 comments:

  1. SELAMAT PAGI ISNIN
    SINGGAH PAGI
    HAPPY BIRTHDAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pagi. ☺
      Terima kasih sudi singgah sini.
      Mekasih. 😉

      Delete
  2. happy besday!!muda lagi lah!hehe. moga sentiasa jadi ibu yang sihat dan gojes!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih.
      Alaaa, tak muda mana dah. Hehehe

      Delete
  3. Hb mimi, mudanya lagi tu, kata org sedang hebat membina kehidupan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih..
      Betul. Tengah cuba mengukuhkan kehidupan.

      Delete

Sponsor

Comments