ADATA Techonology | Mengutamakan Kepuasan Hati Pelanggan


Hai..

ADATA Techonology | Mengutamakan Kepuasan Hati Pelanggan


Hari ini saya ingin berkongsi sedikit info mengenai ADATA . Mungkin ada diantara kita belum mengetahui mengenai ADATA Technology ni kan? Hari ini saya akan kongsikan sedikit info mengenainya.



The World's Leading Memory Brand 

Founded in May 2001, ADATA Technology Co., Ltd. is committed to providing top-notch memory solutions that enrich the customer’s digital life. The company’s dedication to integrity and professionalism has made ADATA the leading memory brand with the most award-winning product designs.

Backed by technical expertise, state-of-the-art manufacturing facilities, and premium customer service, ADATA offers complete memory solutions including DRAM modules, USB flash drives, memory cards, solid state drives and portable hard drives.
ADATA understands that professionalism and innovation, as well as the value of its products and services, drive a company’s competitiveness in the market.

ADATA’s devotion to quality requires performing at the highest standards as they relate to ID design, purchasing and supply-chain management (raw materials), manufacturing processes, quality control and testing. Through constant innovation and development of products that exceed customer expectations, ADATA has won many of the most recognized international awards including the National Silver Award of Excellence in Taiwan, Japan’s G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award in the U.S., the iF Design award, and the red dot design award in Germany. 


ADATA Techonology mengeluarkan pelbagai jenis produk, antaranya External Hard Disk, USB Flash Drive, Memory Card, External SSD, Solid States Drive, Powerbank, Cable serta pelbagai lagi. Boleh dikatakan untuk support telefon, camera, Pc korang boleh mencari jenama Adata ni.. Mudahkan? Semuanya disediakan..

ADATA UV100 Slim Bevelled USB Flash Drive 16GB (RED) - AUV100-16G-RRD  







Nampak kemas je kan USB Flash Drive ni. Nipis dan ringan juga tau. Hanya 41mm panjangnya serta  5.8mm ketebalannya. So, korang tak perlu la risau kalau-kalau ianya mungkin nampak macam tebal je kan. Tapi jangan tak percaya tau, walaupun ianya kecil begini, ianya boleh support banyak tau kapasitinya..

Tersedia dalam  8,16 and 32 gigabytes.



Sebenarnya juga, kita nak war-warkan kepada semua, bagi yang berminat untuk mendapatkan produk keluaran ADATA Techonology ni, jangan risau.. kalau tak tahu kat mana nak dapatkannya, boleh sahaja membuat pembelian di LAZADA tau. 

Mudahkan? Lagi-lagi LAZADA merupakan salah satu pusat membeli belah dalam talian yang terbesar pada masa kini. Jadi sambil-sambil terjah lazada tu, jangan lupa dapatkan produk keluaran ADATA ni, lagi-lagi sekarang LAZADA tengah mengadakan promosi besar-besaran sempena ulangtahun yang kelima nya..

1 ulasan

  1. Adata technology no japan ke china punya brand ni.ke made in malaysia

    ReplyDelete