Saturday, 31 December 2016

Hari Terakhir 2016


Hari Terakhir 2016




Assalamualaikum..
Selamat petang. Kejap je masa tu kan. Tiktok tiktok dah pun habis tahun 2016 ni. Rasa macam tak percaya pun ada. Target korang untuk tahun 2016 ni terlaksana tak? Kalau kita, alhamdulillah, ada yang berjaya. Apa yang berjaya tu? Next story la eh. Hee

Esok bermulalah kehidupan ditahun baru. Untuk tahun 2016 ni banyak juga peristiwa yang berlaku dalam kehidupan seharian diri ini. Ada banyak yang ingin di kongsikan. Tunggu mood kerajinan datang ye, kita story mory banyak banyak.

Moga ditahun baru 2017 ni Allah akan sentiasa melipat gandakan rezeki buat kita semua. Yang penting, usahanya kan? 

Target atau segala matlamat yang kita dah rancangkan moga-moga berjaya la hendaknyakan? Takut jugak terkandas di tengah jalan. Hihihi..

Jumpa di tahun hadapan ye.. 😘

7 comments:

  1. Yes, masa berlalu sangatlah cepat tapi at the same time banyak sangat dh berlaku :) selamat tahun baru, and may Allah bless every second of our lives

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..nanti share pengalaman bersalinkan yg second ni ;)

    ReplyDelete
  3. Semoga tahun 2017n semakin rajin berblog ya...tempat kami menghilangkan stress..

    ReplyDelete

Sponsor

Comments