Sunday, 6 November 2016

Pillow By Printcious

Pillow By Printcious

Assalamualaikum...

Hai.. Ingat lagi tak entry sebelum ni tentang Printcious ? Alaaa, entri tentang website yang menghasilkan hadiah yang menarik untuk yang tersayang tu?
Haaaa, haritu kan saya ada order 1 pillow ni tau.. Nak tengok tak hasilnya?


Haaaa, cantik tak? cantik tak? Serius tergoda tau tengok bantal ni.Teruja semua ada. Maklumlah, pertama kali cetak gambar muka sendiri kat bantal macam tu. hehe
Nanti nak letak dalam kereta ddy zara. Bagi dia lagi teruja. hehe

Actually risau la juga kalau gambar pada bantal ni tak menarik, pudar.. Maklumlah, gambarnya pun hasil dari kamera depan je dari phone. Tapi tak sangka la pula hasilnya elok kemas macam ni.

Tunjuk pada zara pun, Allah teruja sangat la dia. Sekali dah pegang bantal ni, memang dia tak lepas. Teruja sangat dia sebab ada muka dia sendiri kat situ kut. hihi

Yang lagi best bila servisnya pun cepat sangat tau. Tak silap order isnin, rabu dah sampai. Serius, tak jangka pun servis dia secepat tu..

So, kalau kawan-kawan agak kesuntukkan masa nak membeli hadiah buat kawan-kawan atau pada yang tersayang, just click sahaja pada PRINTCIOUS then pilih sahaja hadiah yang berkenan untuk diberikan..

Saya tengah plan nak grab barang lain je ni... hehehe.. Jom sama-sama shopping di Printciuos.



Psst : Jangan lupa ye, bila dah checkout masukkan CODE Sale yang ada ye..

16 comments:

  1. Bestkan bantal ni, Mai ada satu...hihihi

    ReplyDelete
  2. Memg nmpk mnarik sgt ni, blh d try ni

    ReplyDelete
  3. Setakat ni, akak memang puas hati beli barang di Printcious :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo.. sis rajin shopping di Printcious ye. Kita ni sbb bru thu. Hihi

      Delete
  4. cantik la mimie...klu sepasang lagi cantik..hikhik~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. tu la.. lpas ni nak order pape kna buat sepasang.

      Delete
  5. Replies
    1. Kan.. jijah nanti order la, buh gmbr fmly atau ank2.. 😍😍👍

      Delete
  6. Lawanya.. Buh gambar anak2 mesti comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Anak-anak pasti teruja dan jaga sebaiknya..

      Delete
  7. Bestnya.. Buat kenangan kan mimi.. Ada gambar kita suka leh letak kat bantal tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kak.. Tu yang best tu sebab ada gambar sendiri. Orang tak boleh nak curik.. hehe

      Delete
  8. Bestnya.. Buat kenangan kan mimi.. Ada gambar kita suka leh letak kat bantal tu

    ReplyDelete
  9. Bestnya.. Buat kenangan kan mimi.. Ada gambar kita suka leh letak kat bantal tu

    ReplyDelete

Sponsor

Comments