Thursday, 5 March 2015

Tebus Hadiah Giveaway Nile.Com.My

Assalamualaikum.. hai semua..

Alhamdulillah, saya antara 5peserta yang terpilih untuk memenangi hadiah giveaway nile.com.my. Alhamdulillah, hadiahnya pun saya dah tebus dan dah terima semalam. link saya no.5.


Saya tebus 6 barang. Tapi dapat 5 barang sebab 1 barang dah sold out. So 5 barang je la yang diterima. Antara 5barang, saya tuntut 4helai blouse dan 1 termos air. Satu lagi patutnya wallet untuk suami, tapi dah sold out. Sian en.suami. tapi nanti nak belanja juga wallet juga kut.



Ni antara 5 barangan yang saya terima. Alhamdulillah, dapat juga baju baru. Dah la tengah kekurangan baju baru. Hehehe.. bajunya pun okay, walaupun saiz L. sekarang tak perlu pakai saiz ngam ngam bila dah jadi mak orang ni. hehehe


 okay la, nanti saya review baju baju ni bila dah pakai ye. alhamdulillah.. rezeki dari anak barangkali. syukur..

terima kasih nile.com.my =)


15 comments:

Sponsor

Comments