Tuesday, 14 October 2014

Hadiah Dari Hospital

Assalamualaikum.. Salam sejahtera..

Blog ni kan diari digital. Jadi setiap apa yang terjadi tentu juga kita nak share kan? Tentu kita nak catatkan? Supaya nanti semua kenangan ni kita dapat tengok balik bila akan datang.. haaa, gitu..

Ni hadiah buat Zahra masa lepas lahir.. gift macam ni rasanya semua hospital dapat kut. Rasanya la.. mungkin berbeza dari segi isi kandungan kut, kan..kan?

Biasalah mummy baru ni.. kejakunan dia lain sikit. Haha!..

Gift ni nurse bagi masa kat labour room lagi.. masa dorang nak tolak saya masuk ke wad balik, time tu dorang bagi gift ni.. dorang letak kat trolly baby.. hihi..


apa yang ada dalam beg plastik ni?? jom tengok..




 yang dah digunapakai pampers newborn je.. hat lain ada yang tak guna lagi.. 

alhamdulillah.. rezeki kan.. dapat pampers baby.. buat tambah-tambah yang sedia ada.. ^_*

16 comments:

  1. Syok dpt hadiah ni..dpt pampers dah bole jimat sikit duit kan..

    ReplyDelete
  2. A ah selalunya hospital akan bg hadiah..

    ReplyDelete
  3. Seronokkan...excited..cik mah dulu pun dpt gak..seronok..

    ReplyDelete
  4. Bestnye baby, dapat adiahh..rezeki baby. Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Tahniah dapat macam-macam akak.

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah, rezeki baby akak maybe. Hope dapat lagilah barang dari hosp. Dapat jugak mengurangkan serba sedikit perbelanjaan.

    ReplyDelete
  7. rezeki baby.spital ciksu pergi xda la pulak.
    nasib layanan tip top : )

    ppstt: mimie, xdan nk pi ke ipoh.hri blik pon dh btolak ptg.sbb nyinggah umh pk sedara.
    lagipon keta buat hal, itu yg cik abe ciksu dok ulng ke bengkel.xda masa.hri blik dri kedah boleh keta mati kat highway.lgi 200m nk masuk persimpangan kuala.nebes tau.dh la bwa bby.nasib jln jem..risau takut keta atau lori laju dri belakang.dh la malam.huhu.

    ciksu pon bw + buat entri gna phone j.laptop mmg x sentuh langsung. ntahbrasa mcm lmbt je nk ngarang.tetiba blurrr.hahaha..

    ReplyDelete
  8. aikk byknye freegift...
    brtuah btl zahra yeee

    ReplyDelete
  9. Salam mimie.. wahhh dah bersalin yer..sorry la baru hari nie berkesemptan singgah sini.. Alhamdulillah semua dah selamat.. baby nama Zahra yer...tahniah mimie..happy 4 u..

    ReplyDelete
  10. ha.. a.. mmg dapat... cuma ank sulung jje dpat xtrea sbb lahir hari raya dan ank merdeka...

    ReplyDelete
  11. Memang baby baru akan dapat. Rezeki si zara.

    ReplyDelete

Sponsor

Comments