Monday, 30 June 2014

Open Order Sambal Ikan Bilis Kering

Assalamualaikum.. hai semua..


Ada yang berminat ke dengan sambal ikan bilis kering ni? kalau ada saya nak open order. 
Lagipun dah nak dekat puasa ni kan?
Mana tahu ada yang nak makan tuk sahur nanti ke..
=)

Kalau ada yang berminat, bagitahu ye.. 

Sambal ni boleh request nak letak tempe atau tak ye..
kalau nak ikan bilis saja pun boleh..
=)

45 comments:

  1. wahhh sedapnyaa. da lama tak makan sambal nii :)

    ReplyDelete
  2. wah..sedap sedap.
    datang BW sambil mengisi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih sudi singgah sambil menabung..
      Klau berminat blh la order.. ;)

      Delete
  3. Replies
    1. Insyaallah sedap ciknor.. ;)
      Nk rasa blh try order..

      Delete
  4. Replies
    1. Insyaallah sedap klau dah rasa.. Blh order klau nak.. ;)

      Delete
  5. kalau nak request bilis dan kacang boleh tak? ngengade je kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je kak.. Xde masalah.. :)
      Blh juga cntct kt fb sy..

      Delete
  6. masa pregnant dlu mama buat stok bg kt saya hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajinnya mama kira.. :) kta buat sendiri je.. ingat nti nak buatkan tuk my mum pula.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. Insyaallah.. Mufah mudahan nti akk dh rasa kna dgn tekak akk.. :)

      Delete
  8. wooww...!!! menyelerakan ni. Febret orang jawa..hihi :)

    ReplyDelete
  9. ikan bilis tu rangup tak mimie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Yang test buat tuk suami ni dh seminggu masih ranggup kak..

      Delete
  10. dapat tambah duit raye kan.. hehe.. semoga berjaya dpt tempahan yg banyak..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Hehe.. Dh rasa bru blh kata.. Xberani nk puji sndiri.. Hihi

      Delete
  12. wah ni boleh jadi menu bersahur ni

    ReplyDelete
  13. sedapnye! mkn dgn nasi panas sedap ni

    ReplyDelete
  14. sedapnya....haihhh..hehe:D

    ReplyDelete
  15. menarik gak ni.. lagi2 sambal yg jenis basah2

    ReplyDelete
  16. Mimie, saya nak! tp sy xtau fb mimie..huhu..

    ReplyDelete
  17. Menu yg sgt sesuai makan time sahur kan..akak pn kdg2 buat mcmni gak.. makan ngn sup sayur.. =D

    ReplyDelete

Sponsor

Comments