Mood Kerja Ke Berblog??

Friday, 7 June 2013

Assalamualaikum buat semua sahabat setia disini..

Salam pagi jumaat. harini awal pagi dah online kut. kih kih kih. semangat bukan kemain. Lepas sahur tadi, niat tak nak tido. Sebab bila bangun je badan jadi lemah. Lemah sangat-sangat. Sebenarnya ada kerja yang nk diprint out sekali pun. Tu yang tahan mata tu.

Saya rasa sekarang ni ada something yang tak kena dengan diri saya. Oh, tidak. Jangan fikir yang bukan-bukan ye. Tak baik tau. :p
Saya perasan sekarang ni kalau kat tempat kerja, mood nak buat kerja macam berkurang je. Kalau buka je buku, mood pun slow-slow down. Apakah ini??

Tapi kalau menghadap blog, 24jam pun mampu. Pelik bin ajaib ni. Sapa yang dah jampi-jampi saya ni?? Silalah jampi mood rajin untuk berkerja okeh. :p

Bos pula 1week ni x masuk opis. Memang syok la menghadap blog. Adeh.. parah. Kena cegah sebelum lambat ni.


google

Tapi ada sesuatu yang saya akan fikir bila kerja tak selesai. 'Seandainya esok umur saya tak panjang, siapa yang akan siapakan kerja saya tu'..
Start dari 5tahun lepas lagi. Tu yang saya sentiasa fikir.

* Dah syok nak meng-update blog je lepas hal semalam.. hahaha..




nota : berblog hanya untuk mengisi masa lapang. tapi dah jadi macam kerja utama. adeh.
(entry ditaip jam 6pagi.tapi baru publish) :p

17 comments

  1. morning bebeh...

    den skang nak hapdet pon dah mls...kekangan masa...sebok tlampau...cehh!!!..padahal sebok dok maraton teduhan kasih..hahaha..

    ReplyDelete
  2. Biaselah biler dah mengadap benda yg same jer tiap2 hari memang boring & ngantuk..Kalau nak bebblog ni tiap2 hari citer baru kan..huhu

    ReplyDelete
  3. Gemorning MN..
    chill ok, esok dah weekend.. chayokkk ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe.... adakalanya berblog ni dpt me-realease-kan tension, btol mcm tu? hehehe.. ada baiknya fikirkan sesuatu mengenai blog mimie, mana tahu kot boleh mendatangkan sumber pendapatan ok gak la kann..

    ReplyDelete
  5. itu namanya cik mimie dilanda wabak berblog y kronik tu.. hehehe

    ReplyDelete
  6. sama dengan nory, mood nak buat keje kelaut, boss pun cuti dari semalam...memang sedappp goyang kaki layan blog...heheheh

    ReplyDelete
  7. Cik akak pon...waktu cuti nie...memang mengadap belog je kerja :)

    ReplyDelete
  8. huhuhu..mood nak buat new n3 semakin merundum sbb now dah 34 weeks pregnancy. makin x larat dibuatnya. nak dtg kerja pun malas semcm je

    ReplyDelete
  9. Ngadp blog ni syokkk terutama bila baca2 blog kengkawan tapi kerja tu tanggungjawab jadi kena utamakanlah tapi jugak skrg akak 8-6 blog je...projek tak adak...ngeee...

    ReplyDelete
  10. Tak kisahlah Mimie asal bukan ketagih dah dijadikan keutamaan. Kakak kalau malam tak buka dan baca blog tapi siang masa kerja janji free aje mesti nak baca blog.. suka:)

    ReplyDelete
  11. Setuju. Saya nie, kalau belajar angkat kelopak mata pun tak mampu. Bila masuk bab blogging, tido pukul 1 pun masih cergas mata.

    ReplyDelete
  12. Aah, rasa kalau satu hari x buka blog, macam something wrong jer

    ReplyDelete
  13. Neh amek mood dari cik.mimie la neh..
    baca blog selalu.. checked.
    Updated blog tiap hari.. checked
    nak tinggalkan jejak a.k.a konen kt blog org...? Ai is malu lah. Hehe...

    ReplyDelete
  14. dulu masa awal berbelog saya mcm tue la. kadang tue pukul 4 pagi pun rasa nak update blog =.= tapi skang nie makin lama perasaan makin surut tatau la nape huuuuu

    ReplyDelete
  15. hihi..
    biasa la tu..

    ada masa meh jenguk sini :)

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/06/hadiah-dari-pulau-pangkor.html

    ReplyDelete
  16. haip2...time keje kena keje...

    ReplyDelete